VI HAR TAGET EN STOR BESLUTNING..

NEW YORK ROGER OVER AND OUT & VERDENS LÆNGSTE FLYVNING..

Læderjakke H&M // Kjole MONTH OF MAY (coming soon) // Jeans ZARA // Sko VANS // Taske CHANEL..

SÅ ER VI VED VEJS ENDE Tiden i New York er ovre og vi er ved at pakke vores ting sammen. I nat skal vi sove på et lufthavnshotel, da vi skal flyve rigtig tidligt i morgen, så vi ikke tør tage chancen og risikere vi sidder fast i trafikken og ikke når vores fly. Det ville være sådan en bummer.

Vi har fået set det vi gerne ville og vigtigst af alt Bella er ikke blevet syg 😛 Det er meget unormalt hun ikke bliver syg når vi rejser i Asien, så dette var sådanne en lettelse. Yaaaaay. Det er tit lidt stressende at rejse i så mange dage i en storby, når man bor på hotel og skal spise ude 3 gange om dagen – men det er faktisk gået rigtig godt. Vi har spist mere pasta end vi plejer, og der er også røget nogle kartofler ned i mavsen, der først havde rundet ‘ønskebrønden’ but it´s all good.

Vi skal flyve med Singapore Airlines i morgen og det er ‘verdens længste flyvetur’ og her mener jeg ikke bare ‘vi skal på en lang rejse‘, nej, dét er verdens længste rute fra New York til Singapore DIREKTE. Den er 18 timer og 45 minutter. Jeg aner slet ikke hvordan vi skal overleve denne flyvning, men hjem skal vi jo.. Som man siger ; ) Jeg så næsten ingen film på vej herover, da jeg ville være sikker på der var rigeligt med film jeg kunne se når vi skulle tilbage, for man flyver dag/nat/dag og lande kl 17.00 Singa tid – rigeligt med tid til at slappe af.

Det er så mærkeligt at tænke på, vi kun har lidt under 2 mdr. tilbage i vores elskede ‘løveby’ der har dannet så fantastiske rammer for vores liv og meget af Bella´s barndom. Hvis du ikke har læst om vores beslutning, så kan du læse om det HER Jeg håber hun altid vil huske dette eventyr vi har prøvet at give hende, den bedste opvækst med kulturforskelle og en anden måde at gå i skole på❤️ Måske takker hun os når hun bliver stor, ellers sidder hun hos sin psykolog som 18 årig og bebrejder os, man ved det aldrig. Det er som russisk roulette😂

Wish me luck med flyvningen, jeg kommer vitterligt til at få behov for det.

XX
R

Hvis man har lyst til at se en lille video om flyvningen, så kan man se den på youtube lige HER. Hvis man altså er en ‘fly-nørd’ ligesom mig

3 kommentarer

 • lckn

  Wow du er lækker!
  Nu kan jeg pludselig ikke leve uden ternet sneakers…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så fed jakke. Kan du ikke overtales til et direkte link. Jeg kan ikke finde ud af hvilken en det er 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI HAR TAGET EN STOR BESLUTNING..