NEW YORK // SØGER TIPS OG TRICKS..

MIT LIV DEN SIDSTE UGE IGENNEM BILLEDER..

MEGET ER SKET den sidste uge, og selvom jeg ikke har postet det, så er det ikke ensbetydende med det ikke er sket😂 Så her er mit liv igennem min fotorulle.

NORDHAVN kom hjem til min lejlighed var fyldt med smukke kjoler, hvis jeg altså selv skulle sige det😂

ELEVATORELFIE luftede min nye BLAIRE kappe (kommer snart) og mit Month of May net😛

OYESTER TIME fejrede min venindes fødselsdag med køkkenfest og østers i lange baner. Havde det ikke været for vores veninde Birgitta, så havde vi ikke fået noget at spise – for vi kunne simpelthen ikke åbne dem😂 En time senere og en kæmpe vabel… Altså i B´s hånd, så var vi klar til at partyyyyyyyy.

BRUNCH TIME arrangerede brunch for nogle helt bestemte damer.. Nogle af dem, jeg holder rigtig meget af.
INFO: Lamperne er fra GUBI // Stolene er fra GUBI (fik ret mange spørgsmål omkring dem på Insta)

DERFOR STARTEDE JEG I BLOGGER BRANCHEN jeg bukker og nejer for de her ladies og jeg er så stolt af jeg kan kalde dem mine veninder. De er altid søde til at inviterer mig når de holder events, private dinners, bryllupper og bare ren råhygge. Så derfor ville jeg gerne give lidt tilbage når jeg nu var hjemme❤️ Så kunne vi jo også lige se på nogle kjole 👗

BORDPYNT bestilt det fineste silkebånd med mit logo på – LINK HER💞

MIN NÆST STØRSTE KÆRLIGHED hentede én af mine favorit piger i vuggestue og fik mit hjertet smeltet da hun skreg ‘TAAAAAAANTE LiiiiiiKKE’ og sprang i mine arme og krammede mig💞 Der var jeg klar til at give hende verden.

AIN`T NO SUNSHINE fik det fineste billede fra min veninde Stine af ‘The Shirt Dress – print Stine’ der skinnede i solen🔥


KØBT DEN FINESTE RING FRA MIG – TIL MIG bare fordi jeg fortjente det BIG time😛 LINK HER.

FØLT MIG ENORMT STOLT da Christina Dueholm postede et billede i mit design. Så bliver det ikke større 💞

TOUCH DOWN FRANKFURT brugt en nat på et lufthavns hotel (MOXY) mens vi ventede på at ‘vores farmand’ landede, så vi kunne flyve videre med ham💞

MISSING YOU savnet mit kæreste utroligt meget. Føler ikke vi har set hinanden siden vi kom tilbage fra juleferie. Heldigvis er han tvunget til at være sammen med mig de næste 2 uger og jeg skal sidde på hans skulder alle 14 dage og så slipper jeg ham ikke igen💋

XX
R

4 kommentarer

 • Lykke

  Hvornår får du kjoler hjem igen ? Og er de magen til de udsolgte, eller kommer de i andre stoffer, længder osv. ? Tillykke med det i øvrigt, bliver sjovt at følge …..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Lykke,

   Der kommer en kasse mere af den første kollektion og så kommer der nye styles om 1 mdr ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Er I på vej tilbage til livet i DK, eller kan du drive din virksomhed fra Singapore? Rigtig meget helt og lykke med det hele – håber det bliver en kæmpe succes for dig 🤞♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Vi flytter fra Singapore i Juni, men lige nu hjælper mine veninder mig helt vildt, uden dem kunne jeg ikke gøre det❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK // SØGER TIPS OG TRICKS..