EN HILSEN FRA VARMEN OG DEN PERFEKTE GLIMMER TOP..

TANKERNE OM DENNE UGE // STORT SOM SMÅT..

DENNE UGE HAR JEG FØLT Nogle uger flyver afsted uden man når at ænse det, andre sætter sine egne spor som gør man reflekterer over det og det har denne uge nok gjort på flere fronter. Her har jeg lavet en lille liste over ting der har ramt mit hjerte denne uge, stort som småt.

TING JEG HAR MÆRKET: 

LEAVING NEVERLAND Jeg ved ikke om i har set den dokumentar med Michael Jackson og historien om de små drenge, der sagde de var blev sexuelt misbrugt? Mit hjerte sank gange 1000 da jeg så den. Dokumentaren kan man se på dr1 og på youtube kan man se Oprah Winfrey´s interview med de 2 drenge/mænd der fortæller deres historie – man skal se den og danne sin egen opfattelse af den.

GHITA NØRBY´S INTERVIEW WOW bare WOW.. Hvis man har 58 minutter til gode, så kan man altid bruge dem på at høre Radio24syvs interview med Ghita Nørby og Iben Maria Zeuthen. Det er noget af et interview og en stemning der bliver lagt for dagen, og jeg får allermest lyst til bare at kramme Ghita for hun har virkelig brug for det. HELE DANMARKS GHITA kan høres HER.

KOMMENTARER I DET OFFENTLIGE RUM ANG. KVINDERS KROP Jeg så forleden dag, der var en super smuk kvinde der havde postet et billede af sig selv i en bikini på instagram, hvor hun blev skudt ned af hate beskeder om hvor ‘klam’ hun var og hun burde skamme sig over at vise sig selv frem på den måde med den krop. Det fik mig virkelig til at tænke over hvor meget negativitet der bliver bredt ud på de sociale medier og hvor meget det påvirker den person der er modtageren.

Jeg mærker det selv fra tid til anden og det er jo ikke de 999 søde beskeder jeg får, jeg smiler over, det er den ENE besked der sviner mig til, der kan ødelægge mit humør og mit selvværd hele dagen. Så her er jeg altså i fuld flor med en kold Corona i hånden i dag på Sentosa, med foto-delle og slappe lår og det har jeg sgu egentlig det ret godt med og det er der i hvert fald ingen andre der skal ødelægge for mig. Lad os alle hæve hinanden op i stedet for at bryde ned. Vi er vores egne værste fjender, så behøver andre ikke også at være det❤️

Min farfar siger altid:  ‘Hvis du intet har at sige, sløs da ikke tiden bort. Men hvis du ikke helt kan tie, så sig det i det mindste kort’ og det har han så ret i´ ❤️

BELLA HAR VÆRET SÅ SYG Vi har døjet med Bella de sidste 6+ mdr og det har virkelig været op ad bakke, med hende og hendes helbred. Vi har fået taget en masse blodprøver og venter nu på svar, men en prøve der er kommet tilbage er hun har IKKE glutenallergi. Som nok er den BEDSTE besked vi nogensinde har fået. Hallelulja🔥 Ungen spiser jo ikke andet end noget der minder om eller rimer på kulhydrater. Så skal der sgu spises toast og croissanter.

MIN FARS 1 ÅRS MINDEDAG Som jeg har skrevet før så runder jeg min fars 1 års mindedag her den 23 marts og den skal bare ‘overståes’ så jeg kan komme ‘videre’ i min sorg over ham og prøve at se fremad fra nu af.

M ER REJST Han rejste i går mod Europa og jeg ser ham faktisk ikke før den 5 April hvor vores veje krydser i Frankfurt lufthavn. Det kan jeg næsten slet ikke overskue i mit system. Voksenlivet når det kan gøre lidt naller i hjertet. Men det er måske heller ikke så slemt at savne.

INSTAGRAM DER VAR NEDE Panikken bredte sig i dag, da Instagram var nede og jeg ikke kunne komme ind på min Month of May konto – og så gik det op for mig ‘hey verden går videre‘ it´s okay 😂

MINE ASH SKO KOMMER IKKE IGEN Når ens yndlings sko ikke bliver lavet igen, på trods af de har lavet dem i 5 sæsoner og lige NU har valgt ikke at lave dem igen, da jeg lige troede jeg skulle have dem i en ny farve. Det er en brand ærgerlig situation.

//

Man kan ikke have så mange ‘negative’ ting uden lige at runde den af med lidt positivt, så den får i her. Det positive i denne verden er MONTH OF MAY snart går i luften. Yaaaaay❤️ Husk at signe op til vores nyhedsbrev.

XX
R

 

2 kommentarer

 • Sara

  Jeg har set MJ-dokumentaren, og selvom de to mænd leverer en yderst gribende og overbevisende fortælling, så stiller jeg mig ekstremt kritisk over for dokumentaren. Dels fordi dokumentaren på ingen måde er objektiv og kun fortæller én side af en kompleks sag, hvor den anden part af gode årsager ikke kan be- eller afkræfte historien (det synes jeg er lidt usmageligt!), og dels synes jeg virkelig at jeg mangler nogle konkrete, faktuelle beviser. Grundlæggende synes jeg det er forkert at basere “folkedomstolen” på to personers historier, som uden problemer kunne være fabrikerede, uden nogen som helst snert af bevis for deres påstande ud over deres ord – og menneskers ord på den front tager jeg ikke nødvendigvis for gode varer, det synes jeg er helt basal kildekritik, for selvfølgelig har de to mænd en gevinst og interesse i at fremstille historien på en bestemt måde, og det synes jeg ikke man må glemme i alt det her. Og nej, jeg er ikke nogen dedikeret MJ-fan, men jeg er dybt imod at dømme folk på baggrund af nogle udtalelser der ikke understøttes af håndgribelige beviser. 😊

  Ps. Jeg er SÅ ked af at høre det med Ash-sandalerne, jeg havde ellers planlagt at forære mig selv sådan et par her til foråret. 😫

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg forstår hvad du mener, også derfor jeg skrev man skulle se den for at danne sig sin egen mening. Om man tror på den ene side eller den anden side, så er det stadig en utrolig trist dokumentar ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HILSEN FRA VARMEN OG DEN PERFEKTE GLIMMER TOP..