DE PERFEKTE PRINSESSE GLIMMERSKO..

ORANGEHUSET BLEV FORLADT & EN GUIDE TIL BALI..

Kjole MONTH OF MAY // Scrunchie INVISIBOBBLE //Solbriller RAY BAN MODEL: METEOR..

DE FORLOD MIG ALLE SAMMEN Så blev den sidste gæst i Casa del Orangehuset sendt afsted mod Danmark og om 48 timer der ankommer min veninde Aline hele vejen fra Nyborg, hvor turen går til Bali❤️ Jeg glæder mig utroligt meget til at se hende og til at catche up – og lige så meget for at spise mig igennem øen.

Jeg har haft super mange der har skrevet på tips og tricks til Bali den sidste tid, så tænkte jeg ville linke til min guide. For intet har ændret sig på de sidste 4 år, så den er stadig den helt perfekte guide til når man skal slå sine folder på min yndlings solskins Ø💞

Jeg håber I har haft en dejlig weekend og fået ladet lidt op.

GUIDE TIL BALI eller DENNE HER

Enjoy og måske vi ses ; )

XX
R

1 kommentar

  • Birthe

    Har du gode forslag til tilbehør til Fondue( som jeg ved I får af og til)?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE PRINSESSE GLIMMERSKO..