THE BIRDS HAS LANDED..

EN HILSEN FRA VARMEN OG DEN PERFEKTE GLIMMER TOP..

Paillettop ZARA // Momjeans H&M // Bag ZARA // Sandaler ZARA ..

MIT VALG AF TØJ I GÅR var nok lidt for optimistisk da vi går ind i den varmeste periode på året og herfra går det bare ned a´bak´som man ville sige derhjemme på Fynsland. Men jeg ville lufte min nye top der glimter så smukt i solen – at jeg så svedte tran i numsen det er en helt anden historie😂

Vi var ude og spise på en restaurant der hedder DON HO og hvis man besøger Singapore så er det klart én af mine yndlings spise steder, hvor både maden og stemningen er i top. Derefter tog vi ned i Haji lane og fik en kold corona, der var enormt tiltrængt, eftersom vi gik fra restauranten og selvom klokken var 21.00 så buldrede varmen og fugten stadig i mod os som var vi i en sauna på fuld knald.

Da klokken var 23.30 så sagde ‘mor Riksen’ til tøserne at nu skulle vi altså hjem, for jeg skulle op tidligt og sende Bella i skole og jeg kunne ikke sådan løbe rundt på en ‘school night’ det havde de heldigvis forståelse for og vi alle red igennem natte i vores karat, hjem til Orangehuset.

Hvis man skal til Singapore, så kan man altid bruge min SINGAPORE GUIDE og tips fra en ‘Insider’.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BIRDS HAS LANDED..