TANKERNE OM DENNE UGE // STORT SOM SMÅT..

DE PERFEKTE PRINSESSE GLIMMERSKO..

Kjole MONTH OF MAY // Sko ASH // Taske ZARA // Location BLAIR ROAD 😛

HVIS DER ER NOGET I ELSKER så er det glitter sko, og disse her af slagsen har mange spurgt på. Jeg tror næsten i tømte H&M´s lager, da jeg postede dette indlæg. Så her får i sgu lige ét mere af slagsen, når i er sådan nogle ravne som mig. Disse sko jeg har på på billedet, de er fra ASH og jeg har dem i flere farver – De er så smukke til ALT man tager på og den slår aldrig fejl.

Jeg skrev til ASH om de kom igen, da jeg gerne ville være hurtig på aftrækkeren så jeg ikke missede min mulighed for at adde et par mere til min samling. Jeg drømte om en smuk blå farve ala gulvet på billedet, det meldte de desværre tilbage, det kom ikke til at ske da de havde valgt at lade den model udgå. Hulk!!

Men hun skrev så sødt tilbage at de havde lavet en ny glitter model og den kunne findes i deres shop nu. Jeg skyndte mig at følge hendes link og shoppe et par til mig selv, jeg havde lyst til at købe alle farverne men jeg følte det mest ansvarlige var at ‘nøjes’ med 1 par i sølv, nu hvor jeg er selvstændig erhversdrivende 😂

Modellen hedder SPARKLE hvilket giver SÅ meget mening, da det er nok noget af dét de gør mest. Find mine nye glitter loves lige HER.

YOU ARE WELCOME.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANKERNE OM DENNE UGE // STORT SOM SMÅT..