JEANS ARE JUST LIKE FRIES - YOU CAN´T JUST HAVE ONE..

VAR DER NOGEN DER SAGDE FREDAG??

HEY LADIES Jeg har ville tjekke ind de sidste par dage, men ‘indernettet‘ har ikke ville lade mig logge ind, så jeg har følt mig helt ‘nøgen’ 😂

Nå, men her er jeg så, eller det vil sige i skrivende stund sidder jeg i nattøj og skribler til Jer. Jeg har været ude hele dagen med min veninde Alexandra og skyde billeder til Month of May💞 og var helt gennemblødt på den klamme måde da jeg kom hjem, så jeg skyndte mig at hoppe ud af mit ‘work clothes’ og i mit intet-strammer-outfit med plads til lidt kage.

Det er blevet fredag og jeg glæder mig helt vildt til om 3 timer, så er kl 19.00 og min kæreste kommer hjem fra work, og vi bare kan hygge sammen uden at gå tidligt i seng eller sætte alarmen om morgenen. Vi skal have frikadeller og smørstegte kartofler til aftensmad. Nooom Nooom. Min mund løber allerede i vand.

Jeg håber I kan lide billederne af kjolerne, som I har set indtil videre. Mange spørger hvornår man kan købe dem, og det kan man omkring den sidste uge i Marts💓 Men jeg skal nok lade Jer vide som de første, hvornår vi går i luften. Men ellers husk at tjekke ind på Monthofmay.dk og skriv jer op til vores/mit nyhedsbrev.

Ha´en dejlig weekend og vi ses… når vi ses.

Møs
R

2 kommentarer

  • Tina

    Meget smuk kjole på smukke du og med de ligeså smukke klinker, alt matcher 🙂
    En dejlig weekend ønskes I, nyd den og hinanden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Fandt mit yndlings sted der matchede med det blå ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEANS ARE JUST LIKE FRIES - YOU CAN´T JUST HAVE ONE..