OG DET ER IKKE GRÅ HÅR..

SKIDRAGTEN DER FÅR ALLE TIL AT SNAKKE // THE DALSET..

MIN INBOX FLØD OVER da jeg postede et billede af min leopard skidragt. Ja, så kan Anders Hemmingsen gøre grin med sådan en gang beklædningsgenstand men i min verden så rokker den helt vildt. Jeg er KÆMPE fan af man ikke fryser nogle steder og jeg var enormt overrasket over hvor varm den egentlig er.

Dragten er fra det danske mærke der hedder The Dalset og har et hav af farver og prints. Jeg valgte leoparden da jeg syntes den spicer den ekstra meget op og gør man faktisk ikke behøver så meget andet der ‘larmer’, det klarer den super❤️

Mange har spurgt ang. størrelse, højde & drøjde og det er slet ikke noget problem for på deres hjemmeside der kan man nemlig plotte sine mål ind og så finder systemet den rigtige størrelse til en. Det kalder de SIZEROOM.

Jeg er 175 cm høj og 57.5 kg jeg har den i ‘Small Slim‘. Men hvis man ønsker lidt mere plads så kan man gå efter en medium. Jeg var lidt i tvivl om hvad der var den rigtige størrelse, men da den er SÅ varm, så skal man gå ud fra at så meget oversize behøver den heller ikke at være, jeg havde en undertrøje på og en tynd basic langærmer og det var rigeligt til 1 grad og sne i Japan💞

Heldigvis er Danmark pisse kold, så man kan bruge den 360 dage om året, og det kan man bare mærke på kvaliteten, det kan den sagtens holde til.

THE DALSET kan shoppes LIGE HER.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG DET ER IKKE GRÅ HÅR..