BEAUTY SOS // TAK FOR HJÆLPEN..

WEEKEND WEEKEND WEEKEND..

MORGENSTUND HAR GULD I MUND I dag skulle jeg tidligt op for at lave fotoshoot for Jasper Living men så kom man da op, som man siger. Man kan jo snue når man bliver gammel. Den location vi skulle bruge var den samme som vi plejer, vi var bare ikke lige klar over der var vejarbejde der hvor vi var, og fyldt med håndværkere som meget gerne ville være med på en kikker, og det var de så også ; )

Det er endelig weekend og vi skal bare slappe af og nyde vi har gæster. Måske en tur til stranden og en lille shopping tur kan det vel blive til. Klokken er 19.00 her i Singa vi skal spise aftensmad nu og så skal Nansen og jeg ud og have en drink på en rooftop, så længe vi er vågne. Jeg dealer stadig lidt med jetlag og hun pænt meget med sin da hun ankom i onsdags. Så hvis nogen er i Singa så pas på for vi maler byen rød – og det er sikkert en stor fed løgn, da vi med 90% sikkerhed sover når kl er midnat ; )

Vi fik lavet negle i går og med inspiration fra Pernille Teisbæk prøvede jeg dette design. Jeg føler mig meget modig. Det hele er lavet med CND Shellak det er min favorit til mine negle ; )

Hvad er Jeres favorit brand?

Kys fra Singa og god weekend i har fortjent det❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY SOS // TAK FOR HJÆLPEN..