THE ONE AND ONLY INNIKA CHOO..

TYND MAVE ER BEDRE END TYNDT HÅR..

DAMN INDIAN FOOD I søndags var jeg i foodcourt med min veninde Nanna, det var dagen før hun skulle rejse hjem, så vi skulle rigtig hygge. Vi har vores favorit Hawker Center (foodcourt) hvor vi altid tager til og hvis jeg skal spise der, så spiser jeg altid Indisk butter chicken og prata brød. Det skulle jeg så ikke ha´gjort….. 59 min efter der begynder jeg at få det rigtig råddent og ovenpå de 14 km vi havde gået, der var det ikke win win til mig.

I dag har jeg siden mandag set 2 læger for at få hjælp, for jeg kan ikke stå oprejst da jeg har SÅ ondt i min mave og jeg har det bare rigtig råddent. Jeg har pt. brugt næsten 5000 kr på de besøg og medicin og da vi er imellem forsikringer der har vi selvfølgelig intet der dækker lige på stående fod. Eller hvad snakker jeg om? Vi har slet  ikke noget der dækker, det er bare at betale ved kasse 1!!!
M´s firma bruger et andet forsikringselskab end hans gamle firma. Det er nemlig blevet solgt til et amerikansk firma, derfor skiftet. Sååååååh deeeeet.

Men jeg bevægede mig da ud i dag, for at gå ned til vores sodavandmaskine med 1 dollar og 20 cent i hånden så jeg havde nok cash til en cola, for min farmor har altid sagt ‘cola og revet æbler er godt for mavsen’. Måske har jeg haft noget i maven fra Indien af, som bare er blevet ekstra provokeret af jeg spiste der, måske en bakterie etc. Men jeg kan også bare ha´været uheldig X 1000. Og I kender mit held ; )

Hvad med Jer, er der nogen der har haft trukket en madforgiftning til sig, der har gode råd?

Send mig lige held og lykke ❤️

XX
R

1 kommentar

 • Trine

  Øv, sådan en omgang Delhi-Belly er ikke sjovt. Jeg bor selv i Bangladesh, såååå deeet.
  Revet æble med sukker strøget ovenpå, spis det når æblet er blevet brunt.
  Og så smut ellers i Guardian og køb en pakke charcoal pills, det hjælper også på kramperne. Ikke den fedeste eftersmag, men heldigvis ret effektivt. Køber altid selv et stash med fra Singapore til Dhaka.
  Håber snart du er ovenpå

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE ONE AND ONLY INNIKA CHOO..