DE PERFEKTE RIPPED JEANS DER IKKE ER SKINNY..

THE ONE AND ONLY INNIKA CHOO..

TANTE BLÅ MELDER KLAR TIL TJENESTE Jeg har vist Jer denne her kjole, og den er bare SÅ fin. Den er måske ikke så passende til vintervejret i DK lige nu, men står man og skal til Thailand i 1 mdr. så er den helt perfekt. I kan se billederne af hvor jeg havde den på i lørdags lige HER.

´Se min kjole, den er blå som havet,
alt hvad jeg ejer det er blåt som den,
det er fordi jeg elsker alt det blå
og fordi et sømand er min ven.´

INNIKA CHOO er en Australisk blogger/instagrammer der bor på Bali og er gift lokalt. Har 3 smukke smukke børn og er bare lækker 24/7. Jeg har mødt hende i lufthavnen flere gange når de har været i Singapore og der ser hun også top leksi ud. Hun er mit ultimative fashion idiol og gør det bare SÅ godt. ALT hvad hun laver af styles har jeg lyst til at eje, men det er budgettet ikke lige til (siger M, Damn it).

Det er ikke helt gratis og det er heller ikke priser som H&M, men jeg lover dig for køber du denne kjole så vælter du aldrig i vinden, for du får virkelig hvad du betaler for. Der er mange meter stof i den ❤️

Find min kjole her Innika Choo og alle hendes andre styles lige HER.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE RIPPED JEANS DER IKKE ER SKINNY..