JEG ER RET VILD MED DET..

JEG ER VED AT SKIDE I MIT TØJ..

DET ER MIG OG MINE NERVER LIGE NU!!! OMG, jeg har så tynd mave og det er IKKE fordi jeg havde maveforgiftning i sidste uge. Nope, i morgen kl 10.00 singa tid der går jeg på ‘scenen’ og skal holde mit foredrag for 30+ stk kvinder. Det lyder ikke af mange men det er 30 stk for meget i min krop lige nu…! Jeg glæder mig helt vildt, men jeg er mere nervøs end glæde lige nu.

Jeg tror jeg har nogenlunde styr på det hele og jeg har talt til mig selv foran et spejl 10 gange i dag, gør det senere og gør det i morgen igen. Tænker ikke jeg skal terpe det til døde så går jeg nok helt i panik og ærligt hvad kan der ske? Jeg skal jo fortælle om mig selv, så jeg kan jo ikke få nogen facts forkert, for jeg kender jo historien 😂

Jeg har fået de bedste tips fra my main lady C & the City hun har guidet mig og givet mig de bedste tricks til hvordan jeg kommer bedst igennem mit foredrag. Det satser jeg på hun har ret i og så er der ikke mere end at sige ‘ønske mig lige held og lykke, for helvede altså‘ jeg melder tilbage om jeg overlevede eller ej!

7.9.13 🤞🏻

Kys lige på mundtøjet😽

XX
R

4 kommentarer

 • You can do it!

  Knæk og bræk 🎯😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tusindet tak, jeg tror det gik rigtig godt ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er såååå mange ting, jeg ikke ved en skid om. Men på den her: I know my game <3

  Krydser fingre, hepper og sender møs og gode tanker

  PS: Er stadig helt færdig over,at vi har "shoppet" i samme departement #lol

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tusinde tak for dine tips ´worked like a charm´:)

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER RET VILD MED DET..