HALLI HALLO OG LIGE ET ØJEBLIK..

BEAUTY SOS // TAK FOR HJÆLPEN..

JEG HAR TAGET JERES RÅD ud fra hvad i alle skrev til mig i havde prøvet, så har jeg købt lidt af hvert fra Glossier, så nu må det testes. Jeg bliver dog nødt til at vente lidt for lige nu tester jeg, eller vil jeg bruge resten af mine produkter jeg er i gang med fra SkinCeuticals via N’age (som jeg elsker elsker elsker) 💞 Så det bliver svært at leve op til for Glossier, men vi giver det et forsøg 🤘🏼

Printet på billedet er fra min nye kjole fra JASPER LIVING den er too die for💕Spændet er fra &Copenhagen og ‘læberne’ er fra KOCOSTAR og er en lille maske man bruger på læberne for at give dem fugt, de er super gode. Me love.

Glædelig onsdag Peeps

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLI HALLO OG LIGE ET ØJEBLIK..