12 PERFEKTE JAKKER PÅ UDSALG FRA ZARA..

2019 WE GOT THIS..

DET ER MED ET LETTET HJERTE at sige vores afsked med 2018 og hoppe ind i 2019 med modet på livet og på flere eventyr. Hvad 2018 ikke har budt os af oplevelser, gode som (virkelig) dårlige. Toppen af vores år på den gode side må nok være bryllup i Indien, det kommer til at stå øverst på min liste i mange år og måske forevigt, og det er dér man skal hæfte sig. På alt det gode, for det er der også i livet, man må samle på de ting der varmer i hjertet og lære at putte de ting i kasser, der gør hjertet mindre godt, for de tager ikke én nogen gode steder hen.

Vi har mange ting planlagt for dette år, store som små ting, og det vil jeg glæde mig til at dele med Jer 💞 Jeg selv går og sysler med nogle små projekter som snart kommer til at se dagens lys. Yaaay, men mere om det, om et par måneder🙃

Jeg håber I havde dén aften i ønskede, vi tilbragte den i osen af fondue iført skiundertøj, præcis som vi ønskede. Vi havde stået på ski hele dagen, og ideen om nytårsaften for os da vi kun var farfar, M, Bella og Jeg, det var præcis i den ‘beklædning’ det skulle ske. Vi stank også helt vildt af friture da vi stod op i morges, så meget godt at kunne smide det hele til vask og glemme alt om 2018 og snavsetøj 😛

2019 vi byder dig velkommen og Godt nytår til alle Jer derude.

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 PERFEKTE JAKKER PÅ UDSALG FRA ZARA..