ET PRODUKT JEG MANGLER AT PRØVE // GLOSSIER..

GAVE INSPIRATION // BELLA´S FØDSELSDAGSGAVER..

POPCORNMASKINE // OPBEVARINGSBOKS // PROF TUSSER // ZOOMER PLAYFULL PUP // SKITSE BLOK // FARVEDE KREA TAPE // SKETCHING BLYANTER // WHITEBOARD // WHITEBOARD TUSSER ..

HIIP HIIP HURRA Shit hvor er det bare vildt at tænke på, vi har været forældre i 10 år og helt uden kommunen har taget hende fra os 💞 12.12.08 kl 02.16 blev hun født, en lille prut på 3150 gram og 52 cm på Hvidovre hospital i en raketfart af 45 minutter og siden har hun ikke sat farten ned. Vi har stort set ikke haft én eneste udfordring med hende, vi kan tælle på én hånd hvor mange gange hun har skabt sig eller flippet over noget hun ikke måtte få.

Hun er betænksom, hun er omsorgsfuld og så er hun en rigtig lilly hyggefis. Hvis hun skal vælge om hun skal lege med sine veninder eller være sammen med sine forældre, så vil hun til hver en tid vælge os. Familie og kvalitetstid betyder enormt meget for hende, det kan selvfølgelig også været et resultat af vi lever på den måde vi gør, så søger man det ekstra meget da vi er hinandens tætteste.

Det er virkelig ikke nemt at have en datter der har fødselsdag i december, for man skal både købe fødselsdagsgave OG julegave i samme måned, super planlægning af M og jeg 😂 Hun ønskede sig kun kreative ting i gave, og det vil jeg gerne supporte når det er i den genre, og ja, så ønskede hun sig en hund, og det kommer ikke til at ske nu, så jeg købte hende en robothund i stedet.. Hahaha, men fuck den er cute. Den kan adlyde en ordre og udføre en masse tricks, er super at lege med når man er 10 år gammel og verden er sådan et uskyldigt sted ; )

I aften står den på dinner på hendes yndlings restaurant og så hjem og se julekalender, præcis i hendes ånd❤️

Tillykke til alle der har fødselsdag i dag, håber solen skinner hvor I er.

XX
R

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

  • Tina

    Stort tillykke til jeres smukke omsorgsfulde og søde datter:-)
    Et meget højt hurra herfra mig og en glædelig juletid også:-)
    Må I have den bedste dag ever.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET PRODUKT JEG MANGLER AT PRØVE // GLOSSIER..