DEN FINESTE TASKE FRA SHRIMPS

ET PRODUKT JEG MANGLER AT PRØVE // GLOSSIER..

FACIAL CLEANSER // NIACINAMIDE VITAMIN B3 ZINC SERUM //HYDRATING FACE MOISTURIZER // ROSEWATER SOOTHING FACEMIST // BALM DOTCOM // FACE EXFOLIATOR

JEG PRØVER AT FØLGE MED Jeg er en sucker for beauty produkter, og jeg elsker at prøve nye ting. Jeg har arbejdet med beauty i næsten 3 år, før jeg rejste til ‘Asia’, noget der er mit hjerte nært – og der er et mærke jeg bliver så jaloux over, når jeg ser andre poste det, og det er et mærke man ikke har kunne få i Singapore ♥

Mærket er GLOSSIER ikke nok med det har et super sejt navn, så har det også en emballage man er stolt af at vise i sin makeup taske ♥

“Mærket er fra USA og ejet af den 30-årige amerikaner Emily Weiss der også står bag en af tidens mest populære beautyblogs, Into The Gloss og nu også sin egen produktlinje, Glossier.  Hun har en baggrund i mode og har både arbejdet for Vogue og W Magazine. Men syntes, der var et hul i markedet og et behov for en dybere snak og diskussion om skønhed, derfor startede hun sin blog – og senere sit mærke GLOSSIER.

Hun så en mangel i den måde, som skønhedsbrands både udviklede og markedsførte produkter på. Jeg kunne ikke finde ét eneste brand, der virkelig talte til kvinder som mig selv, og som skabte hverdagsprodukter. Med Glossier satte vi os for at skabe netop det brand. Glossier er et fysisk manifest af alt det, vi har lært af bloggens loyale læsere og alle de fantastiske kvinder, vi interviewer og samarbejder med. Vi har skabt et moderne skønhedsbrand baseret på vores egen erfaring af, hvad der virker, og inspireret af, hvad kvinder har brug for i hverdagen” 

Læs mere om mærket hos ALT FOR DAMERNE  ♥

Så, så snart jeg ankommer til Danmark, så skal jeg afprøve disse 6 produkter jeg har listet øverst. Det er nogle af dem, der er favoritterne hos vores danske beauty eksperter, og hvis det er godt nok til dem, så er det også godt nok til mig♥

Shop Glossier HER.

 

5 kommentarer

 • Tina

  Glædelig 9.december og 2.advent til du og dine:-)
  Det er helt sikkert også et godt nok produkt til mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Glædelig 9. Dec og 2 advent Tina 💞 Har du prøvet dem? Hvilken er din favorit?

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig også super meget til at prøve det insta-worthy makeup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det er altså top pænt, så må vi bare se om det er lige så godt, som det er smukt ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nan

  Jeg bruger deres exfoliator og den kan anbefales :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FINESTE TASKE FRA SHRIMPS