STAYCATION // HAPPY DIWALI TO ALL..

STINE A X RED BARNET..

I MORGEN LANDER DISSE SMUKKE SMYKKER i handlen. Det er et samarbejde mellemm Stine A x Red barnet. De nye smykker er limited edition, og produkterne man kan købe, er en af de populære Love Boxes med et smukt mix af øreringe og et lækkert Rainbow armbånd, og derved støtte Red Barnets arbejde for udsatte og sårbare børn i Danmark og resten af verden – og der et intet finere end at passe på vores børn ❤️

Jeg har haft mine på siden de landede her i Singapore i fredags, de er ikke bare endnu et samarbejde, det er virkelige flotte styles de har lavet, og noget man har lyst til at have på i dag, i morgen og frem i tiden – noget jeg vægter højt ved mine smykker. Jeg er ikke typen der skifter hele tiden, jeg kan godt lide at have tidsløse smykker på, og det synes jeg de har ramt spot on, med denne kollektion PLUS man hjælper og tænker med hjertet❤️

Man kan finde dem online på www.stinea.dk og hos alle Stine A´s forhandlere i Danmark ❤️Man kan læse mere om deres samarbejde LIGE HER.

I handlen fra torsdag den 8. November 2018

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STAYCATION // HAPPY DIWALI TO ALL..