TREETOP WALK OG SURE MINER..

STAYCATION // HAPPY DIWALI TO ALL..

DE SIDSTE PAR DAGE Har det været helligdag I Singapore, da det har været Indisk fest ‘uge’. Vi har fejret Diwali eller Deepavali som det også kan hedde. Her I Singapore der elsker vi at fejre og vi elsker at pynte op og med ‘VI’ der mener jeg dem. Jeg elsker at landet embracer alle kulturer og alle religioner – det var noget mange lande og VI her mener jeg Danmark også kunne tage til os. Så hvorfor modarbejde, når man kan arbejde sammen? Det fungerer så godt her ❤️🙏🏼

For første gang havde vi været ude i god tid og planlagt en lille staycation, vi skulle prøve at bo på Marina Bay Sands som er landets varemærke – også kaldt ‘skibet’! Man kan ikke ha´boet i Singapore uden at ha´testet det. Så det gjorde vi fra mandag til i går.

Det obligatoriske billede fra deres infinity pool, som tro mig, der var 10.000 andre gæster der også tog. So I was not special.! Et meget specielt crowd må man sige, lad os bare sige, man kunne godt se der var kommet en direkte afgang fra Polen, og så siger jeg ikke mere.!!!!

Et familiebillede skulle der selvfølgelig også i rullen, for hvis man ikke dokumenterer det, så er det jo ikke sket. Right?  Det ligner faktisk lidt jeg har klippet os ind i den baggrund. Det har jeg nu ikke, vi var der skam 😛

Det her var vores udsigt fra vores værelse – det er min yndlings som i har set 1000 gange på insta story ‘Gardens by the Bay’ et sted man skal besøge hvis man er i løve byen. Det er den smukkeste have, og alt er gratisk. Hvilket er værd at tage med, når alt andet er så dyrt i byen 😬

Jeg vil ikke umiddelbart anbefale Marina Bay Sands. De har 2000 værelser og en alt for lille pool. Det hele virker meget kaotisk og måske lidt som Jensens Bøfhus blandet med Hovedbanegården. ALT For mange mennesker, med alt for dårlig pli. Det er min personlighed jo ikke så meget til. Jeg kan godt lide børn der er opdraget – og det var de her… Not so much!

Så skal man til byen og gerne vil bo på et dejligt hotel, så kan man altid sende mig en mail på Rikke@theinsider.dk så kan jeg give nogle fif❤️ For det her hotel er overpriced og over crowded.

Happy onsdag i lille Dannevang.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TREETOP WALK OG SURE MINER..