LEMONADE OPSKRIFT // DRIK DEN KOLD - DRIK DEN VARM..

SIDSTE FITTING BEFORE I GO GO..

NU ER DER INGEN VEJ TILBAGE I morgen der drager vi mod Indien. Det har været nogle nervepirrende dage den sidste tid, og vi har faktisk ikke været sikker på vi kunne komme afsted. Lad os bare sige at søge visum til Indien… not that easy. På et tidspunkt virkede det som en lettere sag at blive præsident i USA.

Men for 24 timer siden fik M og jeg vores godkendt og med lidt angst i blodet i går, gik jeg i seng uden at vide om Bella kunne komme med. Men så blev hun sgu godkendt i dag, der er nu heller så meget farligt over den lille prut, så hende kan de godt lukke ind ; )

Jeg havde min sidste (eller hvad jeg troede) fitting på min Saree i går, og det gik slet ikke som jeg havde troet. Min top sad af h til og jeg kunne ikke få mine arme ned, fordi den sad så stramt da delte mine kødlemmer i 2, så jeg har brugt hele dagen i dag på at finde en syerske der kunne rette på den. Jeg var lige ved at blive sindssyg da de sagde til mig ‘just dont take your arms down’ Øhhh okay, jamen det lader jeg da bare være med så, NOT!!

Men smuk er den, og jeg har aldrig glædet mig så meget til at få et outfit på, som med dette smukke indiske fest outfit💓 Det hele skal nok blive godt, når jeg engang ‘i nat’ kan hente min top, som er ved at blive ‘reddet’ af en kinesisk skrædder. hans eneste kommentar var bare ‘ they dont know how to sew in India, China much better’… Okay så, så siger vi da bare det ; )

Jeg lurede noget da min Inder syerske sagde til mig, med meget stærkt indisk accent ‘juuust goo on youutubbee and looook how youuuu do your sareeeee’… Undskyld hvad?? Og så sagde hun det en ekstra gang med endnu stærkere accent. Jeg freaking elsker little India🙏🏼

Men i morgen går det los, og så er det bare at feste i 3 dage, jeg glæder mig sådanne til Bella skal se Indien, ja og mig selv – men mest hende, og hun er faktisk også rigtig spændt, det er top sødt.

Hvis i har tips to Dehli og omegn, så send dem gerne min vej tak ; )

XX
R

4 kommentarer

 • Sara

  Hvor ser du bare fantastisk ud i den “dragt”! ☺️💕✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina

  Jeg har boet 4 år i fantastiske og hektiske Delhi. Et besøg i Old Delhi er et must – tag en tuk tuk rundt i området og besøg Spice Market (verdens største Chilli marked) gå rundt i de smalle gange og gå en tur op på taget hvor der en smuk udsigt over hele Old Delhi. Vær forberedt på at det kradser i næsen og øjnene pga den stærke duft.
  Bed Tuk Tuk driver om at køre jer rundt i området .. vild oplevelse at se det hektiske liv fra en tuk tuk ! I Old Delhi er der rig mulighed for at købe lækre tekstiler.. og krydderier.
  Delhi Heart (et marked) kan også anbefales. Hyggeligt sted med mulighed for at købe fine ting til hjemmet og så er der en hyggelig stemning.
  Glæd jer til Delhi – en vild by med sindsyg organiseret kaos … jeg er stolt over at jeg “overlevede” 4 år i byen som Expat 🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej nogle fede tips og tricks til India ; ) Jeg synes faktisk også du fortjener en medalje, det må jeg sige, men man adapter til der hvor man er, og lærer at elske dem for de gode ting. Jeg glæder mig så meget til at komme afsted i dag ; )

   Tak for tips
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEMONADE OPSKRIFT // DRIK DEN KOLD - DRIK DEN VARM..