DER ER ET BARN GEMT I OS ALLE ❤️

MY BIG FAT INDIAN WEDDING..

JEG ÆVLER OG ÆVLER Jeg ved det godt, men der er lige lidt mere fra mit Indiske bryllup jeg skal til. For jer der ikke følger mig på Insta I har måske ikke set, jeg har været på jagt efter de perfekte outfits til det 3 dages bryllup vi skal til. Vi flyver den 17 til Dehli og så skal vi køre 3 timer til en lille by, hvor brylluppet skal holdes. OMG jeg glæder mig så meget, og det er virkelig ikke nemt at finde tøj, når man gerne vil se respektabel ud, men også stadig følge deres traditioner. Jeg ønsker ikke at træde nogen over tæerne, så jeg har søgt kyndige råd hos de lokale, og begge mine outfits er godkendt … Thaaaaank god ; )

På min pink kjole der skal jeg self ikke have en t-shirt under, der følger en lille guldtop med, som jeg skal have under, og så har man bar mave – og det gælder alle størrelser. Hvilket bare er fedt, det er deres måde at være ‘sexet’ på sagde de til mig idag, og boy de er sexet. Jeg elsker honestly ALT ved Indisk kultur, deres mad, deres tøj og deres væsner, jeg kan slet ikke vente til jeg kommer til Dehli og til brylluppet, og jeg glæder mig til at vise jer billederne 🌸

HAPPY DIWALI (Eller Deepavali som man også kan sige.)

Eller bare HAPPY FRIDAY derude, må I få den bedste weekend. Vi har lejet en bil i morgen for første gang i Singapore, så må vi håbe på ingen kommer til skade, man kører jo i den modsatte side her i Singapore – ligesom I Aussieland. Såååå deeeet skal nok gå godt. 7.9.13!

Masser lige på trynen.

XX
R

 

4 kommentarer

 • lea

  “Kjolen” som du nævner kaldes for saree 🙂 Men du ser godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det er rigtigt, det vidste jeg faktisk godt – mega sejt navn og jeg glæder mig til at få den på ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en rigtig spændende oplevelse – kan godt forstå du glæder dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER ER ET BARN GEMT I OS ALLE ❤️