ALLE DE TING DU IKKE KAN LEVE UDEN // MIN SHOPPING SPREE DE SIDSTE MÅNEDER..

DER ER ET BARN GEMT I OS ALLE ❤️

HALLOWEEN ER JO IKKE KUN FOR DE SMÅ Jeg fik altså også lige lysten til at klæde mig ud, eller det vil sige, det gør jeg hvert år. Jeg plejer bare som jeg har skrevet før at være kat, for her i huset genbruger vi. Nu blev jeg musen, og faktisk en rigtig sød en af slagsen ❤️ … Hvis jeg selv skal sige det.

Jeg fandt mit kostume i H&M forleden, da det hang på udsalg og så kunne jeg jo ikke stå for det. Se hende lige hun er da for sød. En rigtig lille mussepige 🐭 Så hvis man gerne vil hapse et kostume så man er klar til næste år, så skal man bare shoppe det nu. HER finder du mit og HER finder du alt det de har på udsalg, men du skal være hurtig.

Tøserne var også bare for søde, de er gået fra at være klædt ud som artige – pussenussede ting, til at ville være lidt farlige…Det er nok en del af at blive en stor pige. Vi havde købt Bella´s på Amazone, bare klikket på pirate. Man skal lige passe på med hvordan man googler, for der kan komme en masse spøjse ting frem.. også i sex retningen. Det er åbenbart en stor branche for at klæde sig ud. HøHø!

Men vi havde en dejlig aften, og det håber jeg også I havde🎃

Knus
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE DE TING DU IKKE KAN LEVE UDEN // MIN SHOPPING SPREE DE SIDSTE MÅNEDER..