MIN UGE I BILLEDER..

NÅR DET UVENTEDE SKER..

PÅ DEN GODE MÅDE ALTSÅ  I går kom faren hjem kl 16.00 for at hygge med os, noget der er sjældent set. Kan faktisk kun huske én anden gang vi har oplevet det, på de 3 1/2 år vi har boet her. Men det var ‘børnenes omsorgsdag’ i Singapore i går, så mange lokale holdte fri med deres familier. Der er ikke så meget work-life-balance her, da deres mission med livet ikke er kærlighed, godt helbred og lykke. Nope det er cool cash 💰 De vil skide på lykke eller love, for de ved, bliver de syge herude, så nytter lykken ikke, hvis de ingen penge har. No money – No doctor.

Man kan ryste på hovedet af det, men man skal nok nærmere se på landets opsætning… De prøver bare at overleve. Men i vores familie der glemmer vi ikke kærligheden, vi tager de små momenter vi kan få, også selvom det kun er 2 timer mere end normalt. Men damn det var rigtig dejligt alligevel.

I dag har vi været ude og gå i noget der hedder Pasir Ris Park, vi gik næsten 6 km –  det ska lige siges det ikke var uden brok og ballade. Bella var ikke fan af varmen, og M tror jeg ikke turde sige noget, da han godt ved jeg er træt af de brokker sig sådanne, bare fordi det er ‘lidt’ varmt, og vi aldrig får set noget, fordi de ikke gider bevæge sig uden for Orangevæggene. Men vi gennemførte det, og det var bare pisse fedt at se noget helt andet. Det er et område hvor du faktisk kan medbringe dit løbehjul eller cykel, råd et vil vi gøre næste gang ❤️

I aften skal vi hjem til middag hos vores venner, som vi også kendte igennem fællesvenner hjemme i Danmark, det er bare så hyggeligt. De har 3 børn, så det bliver en fest for Bella at kunne lege med dem🙏🏼

I morgen tror jeg den står på ren afslapning, så der kan lades op til ugen starter igen✌🏻

Håber I får præcis den weekend I har ønsket.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN UGE I BILLEDER..