NÅR MAN BARE HAR LYST TIL AT KRADSE ØJNENE UD PÅ SIN MAND OG ALLE ANDRE..

MIT BEDSTE KØB LÆNGE..

JEG ER TOSSET MED DEN Jeg har givet mig selv en gave, da jeg godt er klar over, det nok ikke blev en julegave til mig fra manden – så må man jo gøre det selv. Jeg har kigget på denne ‘Dome‘ i over 1 år fra første gang hvor min veninde Stine viste mig den, men jeg har ikke lige kunne se mig ud af at købe den. Jeg tænkte længe, og så blev den udsolgt, bare typisk. Der er gået lang tid før den kom tilbage på lager igen, så da jeg så på insta hende der sælger dem, havde fået dem til landet igen, så vidste jeg bare, jeg måtte hoppe på.

Den er håndlavet og er små papirsklip der er skåret ud💞Jeg tænkte også lidt på Kim Larsen da jeg kørte hjem med den, det er en af mine favorit sange ‘Papirsklip‘ tranporterede den hjem, som var den mit nyfødte barn, på sin første køretur.

Når nu min verden bliver kold og forladt
finder jeg trøst i min kæreste skat
klipper motiver med drømme og saks
papirsilhouetter af den fineste slags

Man kan få dem i alle slags udskæringer, hun er top sej hende Charlotte der laver dem, og jeg har bare lyst til at købe alt hun laver, men så skal jeg nok finde mig en flise, hvis jeg skal få råd til dem. På min liste står der en dome med Danmark, New York, Paris og én af hendes store billeder, det er den ultimative materialistiske drøm.

I kan se alle hendes fine papirsklip mm. LIGE HER.

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN BARE HAR LYST TIL AT KRADSE ØJNENE UD PÅ SIN MAND OG ALLE ANDRE..