HJÆLP SØGES // TÆNK MED HJERTET..

MIN UGE I BILLEDER..

MANGE TING SKER PÅ KORT TID Men så er det jo så godt, man har sin telefon og kigge i, for der kan man næsten slavisk se hvor man har været minut for minut. HA! Jeg elsker at tage billeder, hvor er det egenligt tragisk 😂

Her er min uge i billeder:

Var forbi H&M for at købe et par bukser, og fandt alt andet end dét jeg havde brug for, men alt det jeg ikke vidste jeg manglede.

Skød billeder for JASPERLIVING´s nye kollektion. De blev så fine billederne.

Nød vores Condo og hvor heldige vi er at bo her. Bedste sted ever.

Fejrede vores allesammens Ava og hendes 2 års fødselsdag❤️ #alongcameava

Har aftalt med mig selv, jeg gerne må ligge ved poolen fra tid til anden i løbet af dagen. Før jeg ser mig om, så er jeg her ikke i Singapore mere, og så ved jeg, jeg vil hade mig selv for jeg ikke bare slappede af. Jeg er altid på farten og for måske bare 1 ugen siden, der havde jeg ligget 5 gange ved poolen mens Bella har været i skole på 3 1/2 år. Så fortjener man sgu ikke en pool og solskin hvis man ikke bruger det.

Vi besluttede os for os tøser, vi ville klæde os pænt på og spise frokost et fint sted, nu hvor alle alligevel tror, det er det eneste vi laver, så skulle vi sgu have noget ‘for pengene’ ; )

Brugte 150 kr på en klud der hedder The Original MakeUp Eraser, den skulle kunne rense huden kun med vand. Jeg glæder mig til at prøve den, og se om det er hokus pokus eller sendt fra himlen ned til alle dovne kvinder.

Dyrket Yoga & Refomer flere gange denne uge, flere gange end jeg plejer, det kan man også godt mærke i kroppen – plus har været til privatundervisning hos min veninde Camilla, der lige er kommet hjem, fra 1. mdr. i Bangkok på Yogaretreat. Det var bare såååå godt❤️

Hele Singafamilien var samlet til endnu en fejring af vores allesammens Ava, og det eneste hun ønskede sig var at lege gemmeleg. Så er det godt man har så mange reserve ‘storesøstre’ som gider at lege lige præcis det.

Gjort klar til det første ‘VENINDEBOG´s’ indlæg og fundet min egen venindebog frem, jeg fik af min bedste Kathrine ❤️

Købte en ny floaty – Unicorn er sooo last season, så vi er hoppet på men kiwi og en milkshake. Vi mangler dem jo også, og vi har alt den plads i verden til dem. Sagde ingen nogensinde.

 Kigget på denne smukke pige, med de skæve tænder, som jeg elsker så meget – men som også kan drive mig til vanvid på samme tid💞

Haft min første rigtige vagt hos Ronald Mcdonald i dag, hvor jeg var helt alene om at styre min afdeling. Gosh jeg var nervøs altså. Puhaaa! Men havde bare den vildeste optur da jeg gik derfra, jeg følte virkelig jeg havde gjort en forskel ❤️

Tvunget familien ud og gå på én af Singapores højeste punkter. Det var varmt, og det var de ikke vilde med ; ) Men SUPER smukt er det på toppen, når man står deroppe og kigger ud og føler sig som ‘King of the world’.

Havde date night men Bella, da hendes far træt (læs: så sport) så vi var selv nede og se vandshow og det nye lysshow der er over byen, det var bare verdens bedste lørdag aften og sådan en aften skal hende og jeg, klart have snart igen.

Jeg blinkede… Og sådan gik en hel uge ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP SØGES // TÆNK MED HJERTET..