TODAY IS THE DAY..

HJÆLP SØGES // TÆNK MED HJERTET..

MIT HJERTEBARN ❤️🍔🍟❤️ Jeg er startet op hos Ronald McDonald Huset som frivillig – Vi er 78 der tilbyder vores hjælp og dækker 3 hold om dagen. 24/7 📆 365 dage om året. Huset lukker aldrig ned, for der er altid børn der er syge Alt er finansieret af donationer, så det er super vigtigt hver en krone der kommer ind

Jeg troede jeg skulle ‘holde vagt’ ved familie rummet i dag, hvor alle familier kan gå ind og slappe af, men selve CEO’en for Ronald McDonald kom op for at snakke med mig, da han mente jeg havde talenter han havde brug for andre steder 🙏🏼 Følte mig meget værdsat i dag. Det varmer at gøre noget godt for andre, specielt børn, men det varmer også at føle man kan være med at ændre noget. Aldrig stop med at tro på det gode i folk❤️
.
DET BETYDER SÅ MEGET Donér til 8000 (mobilepay) så drop dit sladderblad og chokolabar 🍫denne uge, Se&Hør manden må vente til næste uge – Vi har brug for hjælp OGSÅ i Danmark❤️
.
Denne mdr. Når du køber et Happy Meal i hele oktober, går der 1KR ubeskåret til @rmbfdk 🍔🍟🥤#tænkmedhjertet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY IS THE DAY..