CHRICHRI KLUMME // SÅ ER DER ÆVL FRA MIN MUND..

DEN PERFEKTE BLOMSTER KJOLE // NÅR MAN VENDER HOVEDET DEN ANDEN VEJ..

FOTO FAIL ud af 30 billeder, der var de her de 2 bedste af slagsen. Og så ligner de så hinanden. Epic FAIL! Men man må arbejde med det man har, og så kan man ikke gøre det bedre ❤️

Kjolen er fra H&M´s nye samarbejde med WILLIAM MORRIS & Co og er lige landet i butikkerne. I hvert fald herude. På vores H&M hjemmeside er den til salg og i kan se kollektionen HER men jeg kan ikke finde den online på den danske side, men jeg ved den er i butikkerne, for min veninde Nansen sendte mig et billede af den og skrev ‘dette er en Rikke kjole‘ og det kunne jeg jo kun give hende ret i 💞

Happy Sunday 💋

XX
R

1 kommentar

  • Louise

    Sikke fint hår du har! Hvad har du lavet krøllerne med? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRICHRI KLUMME // SÅ ER DER ÆVL FRA MIN MUND..