WALK THE WALK - DONT TALK THE TALK // BONDI TIL COOGEE..

AUSSIE ROGER OVER AND OUT // OG EN REJSEGUIDE IN THE MAKING..

NETTET VAR IKKE NOGET AT SKRIVE HJEM OM hele blogsystemet har været nede grundet en opdatering, og så hjalp nettet i Australien ikke lige frem. Men nu er vi tilbage i Singapore, hvor hurtigt internet er mere værdsat end et godt helbred – og det føles S.K.Ø.N.T to be honest. Ude godt, hjemme bedst. Det eneste jeg havde lyst til da vi ankom var en rugbrødsmad med leverpostej og et koldt glas mælk, nu har vi jo fået ARLA mælk og det skal udnyttes…. Hahha. Så ved man bare, man havde spist for meget ude, når det er dét der tæller.

Snavsetøjet er pakket ud, vi har alle fået et bad (eller næsten) McDelivery er på vej med det nærende aftensmad.. Vi havde ikke noget rugbrød, æv! Youtube spiller i baggrunden og jeg sidder i nattøj og laver et lille skriv til Jer. Perfekt søndag hvis I spørger mig💞

Jeg har en masse billeder, jeg gerne vil vise jer, men lige nu skal jeg forberede mig på et møde i morgen, jeg har med Ronald Mcdonals´s ledelse, alle deres boardmembers har indkaldt mig til stort møde, så må heller lave lidt krydseduller i min notesblok.

Ha´en dejlig søndag peeps. Jeg vender tilbage ❤️

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WALK THE WALK - DONT TALK THE TALK // BONDI TIL COOGEE..