NÅR MAN HOLDER WEEKEND UDEN FAREN..

NÅR MAN SKÆRER TÆNDER SÅ MEGET DET HAR TAGET OVER PÅ ENS LIVSGLÆDE..

(Ja, jeg har sgu fået briller – blind er jeg også blevet)

SKAL VI TALE OM DET Det tror jeg nok vi skal – okay det her har været en proces, hvor det gradvis bare er gået ned af bakke. Jeg har mange tanker i hovedet, sådan generelt, min psykolog mener jeg har ADD – Ikke ADHD Attention Deficit Hyperactivity Disorder hvor de har det hyperaktive i kroppen, trust me det har jeg ikke så meget af i følge mig selv i hvert fald. men ADD er uden tempo + med et shit load af tanker, jeg har mistet 2 mennesker der har haft en kæmpe betydning for mig indenfor 4 1/2 mdr. det sætter sine spor. Så den kører for fulde drøn den øverste del af kasketten. Det er ikke altid produktive tanker jeg har, det er alt muligt crap hvor jeg tænker forud, ‘hvad nu hvis, hvad nu hvis ikke’ mit hovede står aldrig stille.

Jeg har en tendens der gør jeg bider mine tænder sammen, og det skaber rigtig mange spændinger i hovedet, kæben, nakken mm. Det er jo bare mega røv, for det har gjort jeg ikke har en god nattesøvn, jeg har ondt i hovedet når jeg vågner, og jeg kan vågne om natten med tænderne så sammenbidt, man skulle tro jeg var en pittbull der var bange for nogen stjal dens natbøjle eller kødben.

Jeg har spændt så meget i min kæbe, min tunge er blevet skubbet fremad, og det gør det har skubbet på mit tandsæt. Min tunge er urolig og den carter rundt i munden som en propel på en flyver eller en exkæreste, der var virkelig dårlig til at kysse. Okay, come on, vi har alle haft en der snavede som en dejskaber😂

Men det har den sidste tid virkelig styret min livsglæde, for hvis man hele tiden er i bevægelse, hele tiden har ondt i munden og i ganen hvor tungen også suser henover, så har man bare ikke 3 tanker, hvor det ikke handler om at finde ro i kroppen og tungen, men som er umuligt.

Jeg har næsten ‘savet’ min natbøjle over og det er altså ikke gode tegn. Jeg har en veninde i Danmark der er tandlæge, og hun sagde jeg skulle til engang fysioterapi, hvor de kan løsne op i kroppen og gøre så kæben ikke er så spændt. Jeg har været på grådens rand og tæt på bare at få sprøjtet noget botox ind i kæberne, så de spændinger blev nedsat. Jeg har været så fortvivlet…. Jeg har set 4 tandlæger og 2 læger… Jeg føler jeg har gjort alt, jeg har brug for et mirakel.

Jeg bookede en tid hos min kiro ekspert, og der har jeg så været i dag, hold nu kæft det gjorde naller da hun borede sin hånd med gummihandske på ind i min mund og bare nev fat om musklen… HOLY F*CK altså, det var på højde med at føde (okay, måske ikke helt, men næsten), jeg skreg i smerte og jeg synes nu jeg har en okay grænse for den slags pinsler. Jeg mener bare, jeg har født Bella helt uden epidural og få tømt ryggen, det kræver alligevel sin kvinde både at kunne holde de smerter ud og knibe balderne sammen, så jeg ikke lagde en ‘gave’ til Mr M 😂 Give me som credit folks.

Nu skal jeg komme tilbage om 4 dage, men jeg en god fornemmelse for det, det skal nok blive godt, håber jeg, for ellers ender jeg med bøjle på i undermunden og det er jeg faktisk ikke interesseret i… det bliver et ‘NEJ TAK‘ herfra.

Så er du én der har det præcis på samme måde som mig, altså minus ADD ‘gaven’, men snart ikke kan holde det ud mere, så er der håb forude.. håber jeg på. Det føles allerede meget bedre efter hun har været inde og rive rundt i musklerne, så jeg tror på det. Giv det et skud før du ryger på nålen, alle fortjener en god natssøvn og almindelig velvære.

Må mandagen skinne på jer, og hvis i har en lortedag, så drik et glas min til frokost og giv mandagen fingeren – bare rolig, det bliver tirsdag i morgen, så er alt glemt.

XX
R

PASS IT FORWARD WITH LOVE:

Jeg har besluttet mig for, jeg vil sende en anbefaling fra tid til anden, med noget der gør mig glad at læse hos mine blogger kollegaer – og i dag er det min yndlings veninde Mio der har skrevet det her indlæg, og det gjorde mig super glad, hun kan blive i hendes lejlighed 6 måneder mere, indtil hun finder noget andet at bo i så hun ikke ender på gaden ❤️ Der er så meget negativitet i denne verden efter ‘TRUMP er blevet præsident’, så jeg vil gerne gå kærlighedens vej. Du kan læse Mio´s indlæg LIGE HER.

Kys💋

3 kommentarer

 • Diar

  Hej Rikke.
  Ved du om din skinne er hård eller blød?
  … lyder somom du har brug for en ny hård bideskinne, og få sluppet din stress. I stressede perioder har man tendens til at skære og presse tænder ubevidst.
  Jeg vil anbefale dig at få udformet en hård skinne og prøve at slappe lidt af..
  Hilsen en tandlæge-læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Diar,

   Min skinne er hård, og jeg fik maaaange ros over hvor flot den var lavet i Danmark ; ) Jeg tror også jeg skal arbejde noget mere på det indre og få noget afspænding, der måske kan hjælpe på det ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære Rikke
  Jeg fik diagnosen ADD, for et par år siden. Jeg har haft en hård kamp med det, men har besluttet mig for at se det som noget unik jeg har i min krop (læs: hoved ed tankemylder) ADD bliver ikke ser så positivt på i Danmark oplever jeg. Men fra USA læser jeg ofte artikler, hvor forskere modsat siger, at mennesker mes ADD faktisk er mener er kreative, iværksættere osv. Nå det blev lige en lang snak, det jeg egentlig ville anbefale, som har virket for mig i mit lange behandlingsforløb udover medicin er NADA akupunktur. Der virker med gode resultater for ADD og ADHD patienter at det er indført i min bopælskommune som en del af er tilbud for bl.a mig. Det går lige nogle gange inden du mærker resultater, men de dage du går til der, skal man lige sørge for ikke have krævende aftaler resten af dagen.

  Sidste anbefaling er denne bog. https://www.saxo.com/dk/kvinder-med-adhd_sari-solden_haeftet_9788790333331

  Den er skræmmende oplysende og fyldt med aha oplevelser.

  DBH Line

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN HOLDER WEEKEND UDEN FAREN..