VIL DU LEGE MED // VENINDEBOG..

NÅR MAN HOLDER WEEKEND UDEN FAREN..

SYGDOMME RAMTE OS Igen igen. Bella har ligget med influenza og crazy hoste. Det sker som regel altid når faren er ude og rejse (skumle skumle) så det er jo deeejligt – vi tæller snart 15 dag han har været væk, så nu skal de to næste bare overstås for han er hjemme igen. Så skal der eddermame en gøgler far til at underholde hans datter på 10 år, for jeg har ikke flere tricks oppe i ærmet.

Jeg var så træt af at være indenfor, efter flere dage i hjemme-fælden. Det er rigtig svært at være i en lejlighed i 38 grader, hvor man er tvunget til at tænde for sin aircon, med et barn der har forkølelse og andet godt fra havet. Så jeg tvang hende ned til poolen for at få noget ‘frisk luft’ så kunne hun ligge der og slappe af, for hvis man kun ser husets 4 vægge, så bliver man sgu skør. Jeg var i hvert fald ved det.

Så vi har bare krammet ekstra meget denne weekend, og nydt der ikke var de store planer andet end en fødselsdag hos hendes veninde i dag, men det var først 15.30 så det kunne vi lige klare – Vi har sendt morfar en masse tanker i dag, og grædt et par tårer sammen, da det er 6 måneder siden han sov ind, og der skal man lige trække vejret dybt og finde sin indre ro når man kan se ens datter med smerte i hjertet over savnet💔 Det bliver jeg nok aldrig helt voksen nok til at kunne klare.

Håber I har haft en dejlig weekend💋

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIL DU LEGE MED // VENINDEBOG..