DEN FINESTE BLAZER OG DUCKFACE..

NÅR DET ER PÅ TIDE AT GIVE TILBAGE..

JEG ER LIDT FORVIRRET så jeg kan honestly ikke huske om jeg har fortalt det her på bloggen? Men jeg har sgu fået arbejde, og det er noget jeg glæder mig rigtig meget til❤️ Måske nogen af jer har set det på insta, men jeg skal arbejde for Ronald McDonald Huset. Jeg er blevet godkendt til at arbejde der, og jeg har været og give fingeraftryk så jeg kan åbne døre og det hele. Jov jov jov!

Ronald McDonald Huset ligger på en af vores mange hospitaler herude der hedder NUH, der er rigtig mange børn der desværre er ramt af kræft, både Singaporeaner og folk ude fra, der er desperate og har brug for hjælp, da nogen familier ikke kan hænge sammen, hvis de ikke får én eller anden form for ‘normal’ hverdag, og det er dét de får hos ‘os’. Mine vagter begynder næste uge, og det er noget jeg med hånden på hjertet kan sige, jeg har drømt om hele mit liv.

I morgen der skal jeg på kursus i at handle sorg. Både ens egen men mest andres sorg, og lære hvad man skal sige i den givende situation, da reality jo er, det desværre ikke er alle familier der tager hjem samlet, og i det antal de ankom til afdelingen. Det er en god ide at blive rustet i at sige det rigtige, men jeg kan godt frygte lidt, det bliver lidt på den asiatiske måde, og det er ikke altid helt efter mit hovede, som i da fyren fra Singapore Airlines sagde til mig i telefonen ‘death is a part of life’ og ja, det er det måske. Men man ved sgu ikke om folk er døde uden grund, grundet mord, sygdom etc. Man ved aldrig, så man skal lige tænke sig lidt om før man taler.

Jeg har mistet både min far og min svigermor inden for 4-5 mdr. og jeg har virkelig brug for at give noget tilbage. Jeg håber jeg kan holde til det, men det er vel kun menneskeligt at græde – jeg vil gøre mit bedste❤️

Det er aldrig for sent at give tilbage, jeg ser i hvert fald frem til i morgen ; )

Dejlig onsdag ladies.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FINESTE BLAZER OG DUCKFACE..