DENGANG COUNTRY PIGEN KOM TILBAGE TIL FARMEN..

TIL LANDS TIL VANDS OG TIL HEST..

NÆSTEN DERBY KLAR Ved at vågne igen fra min tur til Kentucky og livet som nogens mor igen, ramte mig som en mur i ansigtet da jeg landede i lufthavnen i Kbh. Jeg havde savnet den lille lort mega meget da jeg var afsted, det er sjældent det sker, for jeg ved altid hun er A-okay hvor hun er, men der er sket så meget de sidste mange mdr. så det eneste man faktisk ved man kan regne med, det er den lille familie man selv har lavet og skabt, og det er jo selvfølgelig Frk Bella May (ja, det hedder hun altså) samme som sin mor ; )

Der var en på Insta der spurgte mig, om vi havde døbt hende Isabella og så bare kaldte hende Bella, men hun er døbt Bella og så har hun et navn mellem Bella og May, så kan hun selv vælge når hun bliver større, hvis hun synes Bella er et nederen navn. Det er min svigermor der valgte det, og fra det første sekund hvor hun sagde det højt, der vidste jeg bare det skulle være det. Vi sad i Venedig og jeg var 4-5 mdr. henne med hende ❤ og det hele gav mening da hun blev født, for hun lignede en Bella, også selvom min far syntes det lød som en hest eller BellaCenteret.. Hahaha.

Planen for den næste uge er faktisk jeg skulle på Skanderborg, med ved sgu ikke om jeg kommer afsted. Der sker så meget i vores familie denne tid, at det virker helt skørt at feste, når der ikke er så meget at feste over. Jeg havde dog set frem til turen i lang tid, for jeg trængte til at grine med mine veninder. Men så var det som om Gud sagde til mig ‘Hold my beer’ og så skal jeg vise dig, hvad livet går ud på. Så selvom man tror man ligger ned, og der ikke kan ske mere, så er det ikke sagen.

Så girls, hvis der bliver stille på bloggen i perioder så er det altså for livet koger lidt over, det ha sgu ikke været så nemt den seneste tid. Det håber jeg selvfølgelig i forstår ; )

Kys og tak for Jer.

XX
R

1 kommentar

  • Håber du kommer igennem. -og krydser også lidt fingrer for Skanderborg. Som du selv siger skal man grine mens man græder. ❤️❤️❤️ Tænker og kram til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENGANG COUNTRY PIGEN KOM TILBAGE TIL FARMEN..