LIVET ER IKKE SOM MAN SER PÅ INSTA // NÅR HJERTET ER TOMT..

TANKERNE OM LIVET..

HER SAD JEG I GÅR på vej hjem fra Frankrig – om 4 dage sidder jeg på Singapore Airlines med retning mod Singapore, og man kan næsten ikke lade være med at tænke, og virkelig frygte hvad sker der nu? Hvad bliver det næste? Prisen har været høj for os ved at bo i Asien, hvis man kan være så firkantet og sige det på den måde. Men det er den følelse jeg sidder med. Vi er gået glip af samvær og hygge med vores familie og venner, og alting har en pris, som min far sagde. Altså han hentydet aldrig til det vi boede derude, for han boede selv i Norge, så det kunne han aldrig drømme om.

Vi skal tilbage til hverdagen efter 2 mdr. i Europa. Bella skulle være startet i skole i torsdags på sin nye flotte skole, men af gode grunde kom vi ikke afsted. Hun er enormt spændt på at starte i skole igen, for hun får sit eget locker. Det eneste hun er gået så meget op i de sidste 2 år mens den nye skole er blevet bygget. De har fået deres egen tennisbane, fodboldbane, distance bassin etc.  så nu er de med på noderne. Det bliver en flot skole, men også en enormt stor skole. Begge campus som før har været to. En for de små og én for de store, er blevet lagt sammen. Så håber de små børn, kan finde rundt på skolen, for det er en størrelse skole, jeg aldrig har set før.

Så nu skal der pakkes igen, så vi er klar til at rejse hjem. Bella og jeg flyver sammen, og M er på sit eget fly, da der ikke var plads på vores. Så træls. Gad godt at ha´rejst sammen, men det symboliserer nok lidt vores liv. Vi gør meget sammen, men vi er også tvunget til at gøre rigtig mange ting alene. Bagsiden af livet i udlandet. Men med dét skal der lige siges at vi elsker det, og fortryder ikke et sekund vi har gjort det, lige nu, der bider det bare i hjertet.

De næste par dage skal bruges i families tegn, og alt andet støj må fjernes. Der går 4 mdr. før vi er i DK igen, medmindre der sker noget uventet. 7.9.13 det håber jeg virkelig ikke.

Kryds lige fingre for der ikke sker mere, det tror jeg ikke jeg kan holde til❤

Dejlig søndag

XX
R

LÆS MIT TIDLIGERE INDLÆG HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVET ER IKKE SOM MAN SER PÅ INSTA // NÅR HJERTET ER TOMT..