10 TING DER GØR MIG RIGTIG GLAD..

MONDAYS ARE DIRECTED BY MY BOSS..

ER JEG DEN ENESTE der er ved at være træt af sommerferie? Altså ikke min egen, men Bella´s HA! Ej, men 2 måneder er altså virkelig lang tid. Det skal så lige siges, hun er ikke på tværs eller umulig, hun er faktisk ingen af delene. Hun er altid den bedste lille pige, men tror dét jeg savner, det er min hverdag. Arbejde, voksentid, rutiner, hjemmelavet mad, legeaftaler, pooltid og bare vores familie samlet.

Jeg ved stadig ikke om jeg tager afsted på Skander, det tygger jeg lige på dagen i dag, så må jeg se. Bella tager dog til Fyn og hygger, planen er vi skal rejse hjem søndag, så der skal pakkes ned, og gøres klar til at lukke lejligheden ned. Men hvem ved, måske vi er tilbage i ‘byen’ før vi ved af det❤

Er der nogen af mine læsere der skal afsted? Jeg var ude ved min bryndame i går, og der var der 3 ungen piger der skulle afsted. Det virker som om, hele København de flytter til Jylland. Sjovt når man tænker på, at før i tiden ville de dårligt køre over broen til Fyn, men der skulle åbenbart en über cool festival til, før de ikke var for ‘fine’ til det … Hahha.

Hvis jeg kommer afsted, så kom forbi og sig hej, hvis i ser mig ; )

XX
R

2 kommentarer

 • Sara

  Helt off topic, men jeg er simpelthen nødt til at spørge hvor du har købt den fine skjorte henne? 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er bare en sommerjakke fra ZARA jeg købte sidste år, der er Snoopy ting på ryggen… Hahaha ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DER GØR MIG RIGTIG GLAD..