TANKERNE OM LIVET..

KLAR TIL AT STARTE FORFRA..

VERDENS DÅRLIGSTE BLOGGER Gud hvor er jeg den mest ustabile blogger. Hvis man overhovedet kan kalde mig det. Jeg er inde og ude, udgiver og så ser i mig ikke igen. Men jeg må bare indrømme at livet nok lidt har slået os ud igen, og så skal man være der hvor det sker, og ikke underholde andre, når man ikke har noget positivt at give ud af.

Bella og jeg er landet i Singapore hertil morgen, og jeg er klar parat til at vende tilbage til bloggen. Jeg har savnet jer, og nu hvor alle er hjemme fra sommerferie, så kan vi begynde og opbygge vores forhold igen ; )

M skulle være fløjet 7 timer efter os i går, men efter han havde ventet i Kastrup i 5 timer på sit fly, valgte LuftHansa at aflyse hans fly. Jeg må indrømme jeg var på randen til at græde en tåre eller to for ham. Han har haft rigeligt den sidste mdr. så det var ikke en aflysning han lige kunne overskue. Men det var dét der skete, og jeg har lært når livet kaster dig en udfordring, så er det bare at følge med på turen, for lektionen ligger i hvordan du løser denne opgave. Det har min farfar lært mig, og han er den klogeste mand jeg kender❤

IM BACK FROM OUTER SPACE

Så nu prøver vi at holde steamen, og få udgivet noget hver dag. Hold ikke vejret, men vi håber på det bedste.

Hilsner fra Orangehuset, hvor vi ikke har været i 2 måneder, det var sååååå dejligt at være hjemme i sit eget hjem, hvor man rent faktisk føler sig hjemme – ikke vi ikke gør det i Havnen, men det er bare stadig ikke vores hjem, det er en dejlig base, men det er ikke vores hjem.

Home is where the Wifi is🌸

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANKERNE OM LIVET..