EVENTYRET VENTER // 24 TIMER TIL JEG LETTER..

DENGANG COUNTRY PIGEN KOM TILBAGE TIL FARMEN..

HVEM HAVDE NOGENSINDE TROET DET VILLE SKE Jeg har længe ville det, men livet kom jo bare i vejen. Når man er mor, kæreste og alle de andre hatte man har på, så er det svært at rejse til USA specielt når man bor i Asien. Mange kort skulle falde på plads for det hele kunne hænge sammen, men jeg kom afsted, og jeg skal nok se om jeg kan klippe en lille film sammen, så i kan se mit møde med min værtsmor og da jeg ankommer til hendes hus og turen derhen, den er virkelig sød, og jeg har vist lidt af det på min instakonto, som mange har reageret på ❤

Jeg havde egentlig i tankerne jeg ville update både her og på mine SoMe kanaler, men da jeg var i det, der ønskede jeg faktisk bare at leve i nuet, det er sjældent jeg får fulgt det til døren, noget min kæreste har sagt vi skal være bedre til, så det prøvede jeg på at praktisere da jeg var der ; )

Det var en følelse af at komme hjem, eller måske slet ikke at have været væk. Vi ´picked up´præcis der hvor vi slap. Hvor magisk er det lige? Jeg har ikke været tilbage i mange år, faktisk næsten 15 og 20 år siden jeg har boet der, og så føles det bare så fantastisk at være der. Mange ting lignede sig selv, og rigtig mange ting lignede slet ikke sig selv, men det skal jeg nok komme mere ind på i et andet indlæg, det er jeg for tudefjæs til at skrive om nu.

Her er hun så, mit livs lys min lampes petrolium som min far ville ha´sagt. Marie Maggiulli True 82 år gammel. Kvinden der tog mig ind da jeg nok var mest besværlig i en alder af 16-17 år. Jeg fik selv lov at blive selv da jeg fik en piercing i navlen uden at få lov, vi fik en der var ældre end os til at skrive under på det, så jeg ikke behøvede mine forældres underskrift… 😂 Hold kæft jeg var en håndfuld, det kan jeg ikke snakke mig ud af. Jeg har aldrig røget så meget tossetobak som da jeg boede der (det gør jeg altså ikke mere skal jeg lige pointerer) Men det var nærmest mere normalt end andet. Selv forældrene til dem jeg gik i skole de røg med deres børn. Allerede dét syntes jeg var crazy, det kommer i hvert fald aldrig til at ske i mit hus ; )

Min Kentucky bror Taylor; som er Marie´s barnebarn, og som boede hos os da jeg var udvekslingsstudent. Taylor og jeg connected bare med det samme, da jeg flyttede ind. Nok vores store kærlighed for fashion og han for min, for han stjal altid mit tøj, så behøver jeg ikke sige mere 😛 Men han er virkelig den bedste, og jeg elsker ham som var han mit eget blod, han har været den bedste denne uge, og bare taget sig tid til mig❤

Kim eller Kimberly som hun er døbt, min søster. Marie´s datter der i dag er slut 50´erne. Hende har jeg også altid været rigtig tæt med, hun er som en kopi af mig, bare i en ældre udgave. Hun siger præcis det hun tænker og hun er helt uden filter, det ville mange af mine veninder og venner nok også sige om mig ; )

Min tur er slut, jeg har rejst fra Louisville til Chicago og sidder nu her og venter på mit fly det boarder. Jeg har 6 timer i Chicago lufthavn til at tænke over livet og alle dens mange ansigter. Jeg savner M helt vildt meget og Bella for den sagsskyld. Men jeg har ikke set ham siden den 17 Juli, og jeg trænger sgu faktisk til et kram, denne tur har været alt hvad jeg drømte om, men nok også en kæmpe øjenåbner for mig. Amerika er ikke som jeg huskede den, og det gør lidt ondt i hjertet. Jeg skal lige tygge lidt på det og sunde mig en anelse – jeg har klart planer om at komme tilbage og se dem alle igen, jeg regner med det bliver næste år når vi har 20 års reunion. Men alt skal lige klappe og klares før jeg kan planlægge endnu en rejse til staten hvor der var flest der stemte på Trump 😉

Jeg håber I har savnet mig, men nu er jeg altså tilbage igen ❤

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENTYRET VENTER // 24 TIMER TIL JEG LETTER..