KLAR TIL AT STARTE FORFRA..

3 DAGES TEKSTILER PÅ EN FESTIVAL..

DAG 1 PÅ SKANDERBORG Der var mange der ikke troede jeg kom afsted på Skanderborg, men det gjorde jeg altså. Men da vi havde sygdom i familien og senere dødsfald, var jeg hverken i humør til at være der på fuld tid, eller til at poste billeder derfra, som jeg har skrevet om for et par dage siden.

Da vi boede i et byhus midt i Skanderborg, gjorde det, vi havde muligheden for at trække os tilbage, og bruge dagen hjemme og så først komme på pladsen senere på dagen.

Onsdag der har man altid mere overskud, for man er lige kommet og det eneste man tænker på er musik, vodka juice kander og boller i karry. Onsdag var en rigtig dejlig dag, og vi hyggede med alle vores venner fra nær og fjern, og fik en anelse for meget at drikke. Jeg hylede i hvert fald til Kim Larsen (igen) da han sang ‘Hvis din far giver dig lov‘ det kunne jeg ikke lige holde til, måske meget forståeligt😥

DAG 1: Min kjole er fra BOII // Sko REBOOK // Rygsæk H&M // Solbriller CÉLINE // Smykker NILUH..

DAG 2 PÅ SKANDERBORG energien var stadig god, vi hørte nogle af de bedste koncerter med Medina, Phlake, Shawn Mendes. Dejlig dag lige indtil det begyndte at regne og der faldt 15 eller 30 mm på 30 minutter. Det var SÅ sindssygt. Jeg er aldrig blevet så våd før. Da kl var 22.00 gav jeg op og tog hjem. Tøserne kom derefter, da de heller ikke gad det pis. Jeg kan tisse i en klam toiletvogn med håndsprit i tasken, men jeg gider simpelthen ikke blive våd som en vandrotte.

OUTFIT: Jakke ZARA // Top RIKA // Jeans H&M // Briller CÉLINE // Sko REEBOK // Taske DANIEL SILFEN..

DAG 3 PÅ SKANDERBORG Det var så her filmen knækkede for mig. Der skulle jeg bare være taget hjem til København, for jeg var tømmermænds ramt, havde for meget på tapetet og i hjertet disse dage. Men Bella var på Fyn, og M var i Frankrig, og som han selv sagde, hvad skal du gøre.? Men alligevel. Jeg var ikke en joy for de andre – det har jeg også sagt undskyld for❤ For jeg er ikke for fin til at indse mine fejl og sige undskyld.

DAG 3: Jakke H&M // Body H&M // Bukser H&M // Sko Reebok // Solbriller CÈLINE..

Den dag havde jeg faktisk to sæt på, for til at starte med der havde jeg en body på, men den endte jo så med at skrabe mig i måsen, og heller ikke særlig praktisk når man skal squatte på en offentligt toilet ; ) Det her var det sæt jeg havde på til at starte med, det blev senere skiftet ud med grå jeans og en hullede t-shirt fra IRO da jeg dansede og kastede håndtegn til Østkyst hustlers 🙏🏼

Så kan nedtællingen begynde til næste års festival. Vi har lidt snakket om det og enten så skal vi afsted men måske kun 2 dage – ellers skal vi slet ikke afsted mere. Nu må vi lige se på det når vi har sundet os. Jeg håber ikke der kommer flere familie tragedier hos os 7.9.13 så kan det være min psyke holder lidt bedre❤

Man er aldrig stærkere end ens bagland😘

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLAR TIL AT STARTE FORFRA..