HVORDAN BOOSTER VI VORES BØRNS SELVVÆRD??

10 TING DER GØR MIG RIGTIG GLAD..

JEG HAR LÆRT NÅR LIVET ER NOGET LORT så må man finde de positive ting i livet og holde fokus på dem. Derfor har jeg i dag lavet en liste over 10 ting der gør mig glad, som jeg skal huske at værdsætte❤

#1 At jeg har en kæreste der har holdt mig og mit svingende humør ud i 12 år. Det er noget af en kunst.

#2 At jeg har fået en mild og så skøn datter, der nok på mange måder minder om sin far 😉 Når hun kysser mig og fortæller mig jeg er verdens bedste mor, så bliver jeg glad.

#3 Når solen skinner og det har været sådan en fantastisk sommer som det har været, og jeg har kunne åbne alle vinduer og lufte ud, og sove med dem åbne uden at skulle ligge med min vinterdyne. Det har faktisk næsten (okay, det har det) været for varmt.

#4 Et fyldt køleskab. Ved ikke hvad det er, men det gør mig SÅ glad. Smukke grøntsager og frugt i alle farver, som man er sikker på ikke er fyldt med alt muligt skidt, som man skal tænke over i Singapore. At shoppe og betale 1/10 del det gør mig også super glad.

#5 Datenight med min kæreste, hvor det bare er ham og jeg, der kan sidde og snakke sammen uden afbrydelser. Drikke et glas vin eller en hel flaske. Vi kan bare ikke drikke mere end 4 glas, for så går vi over alkohol grænsen, hvor vi begynder at skændes. eller jeg gør med ham. HA! Så er jeg lykkelig.

#6 Tid alene, hvor jeg får lov at være mig, og ikke skal nurse og plejer nogle andres behov. Som min tur til USA eller når jeg rejser til Danmark, og får et pusterum med mine egne tanker om livet og mangel på samme, så fylder jeg min lykke konto op.

#7 Når jeg ser mine veninder. Det er ikke blevet til så meget denne sommerferie da jeg ikke rigtig har været i Danmark, og når jeg har været her, så har de andre været ude og rejse, så vi er ‘gået’ forbi hinandens planer. Men når vi ses, så får jeg varme i hele kroppen.

#8 Et rengjort hjem og nye friske blomster. Der er ikke noget mere tilfredsstillende end et velduftende hjem – og farverige blomster i vaser rundt i hele lejligheden. At gøre rent stinker max, men når det er overstået så føles det bare så skønt.

#9 Når Bella er glad og tilfreds. At være en pige på 9 år det medbringer humørsvingninger ( ikke at det sker tit) og mange andre udfordringer, som man som forældre skal tage stilling til og prøve og løse med hende på bedste vis. Så når hun bare er happy go lucky, så er jeg så lykkelig indeni ❤

#10 Jeg har ingen højtider jeg elsker, for det minder altid en om hvor skør en familie man har, og vi har ikke fejret mange af dem i mange år. Jov lige julen, men ellers ikke. Så når familien er samlet og ingen skændes, så er jeg glad. Der bliver dog længere og længere i mellem, men når sol og måne står ens, så kan det lade sig gøre, og det varmer mit hjerte.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN BOOSTER VI VORES BØRNS SELVVÆRD??