DE FINESTE HALSKÆDER // HVIS JEG MÅTTE ØNSKE..

VIVA LA FRANCE // WE MADE IT..

VI HAR DET GODT Så ankom vi endelig. Med 24 timers forsinkelse, ulykke på motorvejen, så det tog 3 timer at komme fra Nice til Le Lavandou i stedet for de normale 2 timer – og Bella ørlede i hele min taxfree pose, og i farfars fine bil. Det var ikke win win.

Men men men, vi er her, og nu må det gå fremad herfra. Jeg agter at sole mig, læse min bog jeg lige har købt, drikke kolde øl når klokken slår 12.00 og glemme jeg har fødselsdag om 7 dage. Den dag i år, den bliver slettet fra kalenderen. Altså ikke gaverne, dem vil jeg stadig gerne have.. Haha ; )

Huset vi bor i er mine svigerforældres, vi er kommet her de sidste 12 år for mig, og 40 år for Mr M – ja, og 9 1/2 for Bella ❤ Huset er bygget på stranden, og kunne ikke have bedre location end hvad den har, og vi agter at komme de næste 20 år mere.

Solkys fra det Sydfranske

XX
R

Find rejser til Frankring her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FINESTE HALSKÆDER // HVIS JEG MÅTTE ØNSKE..