VERDENS BEDSTE PARTY UNDERHOLDNING..

SOMMERFERIE GONE WRONG // VI NÅEDE DET IKKE..

MED VORES HELD blev vores fly selvfølgelig aflyst med SAS mod France… Så stod man der med sine kufferter og på vej ud af døren. Ind tikkede der en email uden en undskyldning eller ydermere informationer, andet end vores fly var aflyst.. Og sådan var det!!

Men som Bella sagde, så har jeg mere tid til at cykle, og der er jo ikke noget der er så skidt, det ikke er godt for noget andet ❤

Mr M ringede der ind og var pænt negativ, hvilket slet ikke hjalp på sagen, for damen sagde i røret vi kunne komme med en flyver den 4 Juli… Som i det bliver et nej tak herfra! Så fik vi hende overtalt til at putte os på en flyver i morgen. Men hvad der skulle ha´været en flyvetur på 2 timer, og 20 min i bil, er nu blevet til en køretur på 2 timer, og den biltur er bare max nederen. Men sådan er det jo så bare, der er sket værre ting i livet end det. Det er bare… Jah, træls som vi siger på fyn.

Vi har taget en overnatning på Clarion lige ved hotellet, da vi ellers skulle op kl 3.00 og det har aldrig gavnet nogens humør, at skulle stå så tidligt op – og slet ikke at køre fra Nordhavn, afl. bil, og så på én eller anden måde komme fra Europcar tilbage til vores terminal, da lufthavnsbussen ikke er startet med at køre endnu kl 4.30…..!

Well.. Så det blev hotel, pomfritter i sengen, og fodbold til manden i vores familie.

Håber i holder humøret højt. Jeg vil update fra det Franske, når vi engang kommer frem.

XX
R

Find rejser her til Frankring

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE PARTY UNDERHOLDNING..