HUN KOMMER HJEM I MORGEN ; )

PARTY OUTFIT ON FLEEK..

BOOM BOOM LADY flere har spurgt på, hvordan kjolerne ser ud, når de kommer på jeg skrev om tidligere. Så her er altså hvordan jeg så ud, før jeg tog i Tivoli for at fejre min veninde Gitte´s fødselsdag, hvor vi havde middag i spejlsalen og vores egen terrasse, hvor vi kunne stå og se Kim Larsen fyre den a´, som vi siger på fyn. Jeg så ikke meget af den, da jeg brugte tiden på at hyle, da jeg bare kunne høre min far synge med, da han skreg ‘KØB BANANER –  KØB BANANER‘ og fløjtede på alle de ord han ikke kunne huske❤ Så ærligt så blev jeg faktisk ikke koncerten ud, det var simpelthen for hårdt; (

Hvis man ikke har været forbi butikken Boii på Østerbro eller Nørrebro, så skal man gøre sig selv den tjeneste og gøre det, de har så mange skatte 😉 Jeg har aldrig fået så mange komplimenter før, når jeg har været ude, så der må være noget om det ; )

Find mere info HER.

2 kommentarer

 • Anja

  Du ser skøn ud
  I forhold til Kim Larsen har jeg samme minde om min far. Det er 4 år siden nu, og nu kan jeg høre nogen af Kims sange og endda synge med uden at græde, men i stedet tænke tilbage på de minder de sange giver om min far ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ohhh det glæder jeg mig godt nok til, for der skal ikke mange Kim L sange til, før jeg stor tuder ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUN KOMMER HJEM I MORGEN ; )