NÅR MAN ALTID VIL VÆRE ENS FORÆLDRES BØRN..

MIT LIV MED MIN FAR I MUSIK..

TIDEN FLYVER NÅR MAN ER I GODT SELSKAB Jeg har kun 3 1/2 dag tilbage i Frankring, da jeg har jo har valgt at flyve hjem før de andre, og vi mistede 1 dag i starten, grundet en fugl i motoren på vores flyver – og naturen kan man jo ikke kontrollerer tydeligvis. Kun blive lidt træls over, men der er ikke noget der ikke er så skidt, det ikke er godt for noget andet, så det blev til en 8 km´s tur i Dyrehaven.. Hahaha. Kan stadig se Bella´s ansigt for mig, da hun var ved at give op – Okay, jeg var sgu ærligt også ved at stå af på ideen.

Jeg har jo fødselsdag når jeg lander, og jeg agter stadig at glemme den helt, og lade som om, jeg stadig er 35 år gammel. På fredag skal jeg i Tivoli og høre Kim Larsen, da jeg skal til min venindes 40 års på NIMB der kan det godt være, der bliver fældet en lille tåre. Min far elskede Kim Larsen, som helt ind i knoglerne, og jeg er vokset op med ham på vores B&O anlæg, det med de ‘sliding‘ glaslåger og blå højtalere, og så fløjtede han rundt i hele huset. Jeg elskede når han fløjtede, så vidste jeg han var i godt humør. Det var han dog tit, når han var hjemme.

Vores Playliste var:

Super Tramp – The logical song

Pink Floyd – Wish you were here

Kim Larsen – Hvis din far giver dig lov

Povl Dissing – Svantes lykkelige dag (Jeg hader den sang, men han elskede at sætte den på, bare for at irritere mig)

Danser med Drenge – Er der nogen i himlen?

Dodo and the Dodos – Vågner I natten

Anne Linnet – Tusinde stykker

Hanne Boel – Dont know much about love

Eros Ramazzotti – Se Bastasse Una Canzone

Roger Whittaker – Mexican Whistler

❤❤❤

Det er så meget mit liv med min far i musik ❤ På billedet der ser man min far og Jeg, da vi var på en tur til Norge, for at hente én af hans venner, der arbejdede der. Det var én af de eneste rejser jeg havde med min far alene. Jeg har helt sikkert forelsket mig i en bamse, eller noget slik jeg ikke måtte få, og det skal lige siges, min far sagde ALDRIG nej til noget, så jeg har helt sikkert fået meget på den tur ; )

Jeg ville ønske jeg havde en lydfil hvor han fløjter, men så må jeg glæde mig over, jeg har en fil hvor han snorker, og dét var også rigtig meget min farmand ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN ALTID VIL VÆRE ENS FORÆLDRES BØRN..