MAN SKAL ALDRIG GÅ AF VEJEN FOR GAMLE FAVORITTER..

JEG ER BLEVET VILD MED “EN ANDEN”..

JEG FØLER JEG HAR FÅET EN NY VEN Og han kender mig slet ikke. Man kan kalde det stalking, det må man så hjertens gerne. Lige her, der har jeg ikke noget i mod at være hende den crazy der står ude fra og kigger ind – og her mener jeg ikke igennem hans vinduer, for det ville bare være for creepy. Men igennem hans blog og instagram.

Hvis jeg fik ét ønske, om hvem jeg måtte møde lige nu, så ville jeg uden at tøve sige Thomas Skov. Jeg fulgte med i hans liv, allerede for mange måneder siden, men der vidste ingen af os, vi ville ende i den samme situation, som vi står i I dag.
Jeg fulgte med, og heppede fra side linien, da hele danmark håbede på, hans far ville få det bedre, efter han havde fået en hjerneblødning.

Det har han skrevet dette indlæg om Far, der er noget, vi skal tale om for jer der ikke kender hans historie. Dét indlæg ramte mig lige i hjertekulen, på trods af, det er helt tilbage til den 19. Februar hvor mit liv, var præcis som det skulle være.

Uvidende om, hvilken drejning mit eget liv ville tage, sendte jeg ham og hans familie mange tanker. Det hjalp desværre ikke. For i maj mdr. der kunne hans fars krop ikke mere, og han søgte mod lyset, præcis den samme retning som min egen farmand endte med at gå, 2 måneder før ham. Eller det tror jeg da, selvom min far altid har sagt, han hellere ville ‘ned’ og spille kort, og drikke whisky, for det var noget sjovere, så tror jeg dog han blev afvist ved døren, med beskeden om ‘Du er ikke så slem Jens, som du selv går og tror – tag du i den anden retning, dit selskab er ikke ønsket her’.

Jeg føler sådanne en dyb connection med ham, på trods af vi slet ikke har mødtes, selvom jeg ville ønske det så inderligt. For jeg tror faktisk vi har meget at snakke om, og jeg tror faktisk vi kunne grine sammen, mens vi græd. Vi har mistet vores fædre på 2 vidt forskellige måder, faktisk slet ikke at sammenligne, men sorg er sorg, det kommer i alle størrelser, og det forlader med et stykke af ens hjerte, også selv man er 36 år gammel som mig. Sorg er sorg.

Han har sådan en ro over sig, måske den jeg selv søger, hvis jeg bare kunne få et lille stykke af den, så tror jeg, jeg selv ville komme godt på veje. For mit forhold var heller ikke som jeg ville have ønsket med min far, men sådan er det, når life gets in the way.

Så hvis nogen kender Thomas Skov´s manager, så bed ham lige om at ringe til min ‘manager’ så vi kan sætte et møde op, jeg giver sgu kaffe ; )

Hvis I ikke har hørt hans podcasts Far, der er noget, vi skal tale om, så er det bare med at komme igang, og husk lige en gang kleenex❤

Dejlig søndag eller hvad dag det er, vi tæller ikke her i det Syd Franske ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN SKAL ALDRIG GÅ AF VEJEN FOR GAMLE FAVORITTER..