PARTY OUTFIT ON FLEEK..

DEN SØDESTE NEDERDEL // NÅR ENS KÆRESTE ER FOTOGRAF.. SÅÅÅÅH DEEET..

Nederdel H&M // T-shirt H&M // Smykker STINE A // Sandaler UZURII..

DEN SPANSKE FØLELSE på trods af, jeg var i Frankrig og ikke spanien, så følte jeg mig lidt som en spansk danserinde ❤ Jeg har altid den vildeste pres når jeg beder M om at tage billeder af mig, for jeg ved bare, han hader det. Det skjuler han ikke i blikket, så derfor benytter jeg mig mest bare af Bella, for hun elsker det, og så kan hun få lov til at trykke på fotoknappen og holde den nede, mens jeg bevæger mig. Dog har jeg 999 billeder jeg skal slette bagefter, but who is counting.

Bella er kommet hjem, hun landede kl 00.00 i nat, så efter at have ventet på bagagen, en tur forbi McDonalds, og hjem til havnen, så var kl 01.00 før de sov – Da klokken var 08.30 i morges stod min kæreste op, havde telefonkald i 2 timer, gik i panik over tiden, og vi måtte skynde og tilbage til lufthavnen, for han skulle retur til Singapore. Fra i dag af ser vi ham ikke i 1 mdr. Så ville gerne lige have vendt den sidste uge vi ikke havde set hinanden, drikke en kom kaffe og kysse lidt i smug, men det blev der desværre ikke tid til.

Voksenlivet melder sig, og han må tilbage til Singapore og direkte på arbejde når han lander. Har lidt ondt af ham, men når man har været væk fra kontoret i 4 uger, så er der nok stakke af papirer han skal underskrive og ansatte han skal hanke op i ; ) Selvom han nu har været på arbejde størstedelen af tiden, så har han trængt til noget ‘Netflix & Chill’ tid, for det får han ikke nok af, og man frygter til tiden, alt det rejseri og ansvar ikke er helt sundt for kroppen og sjælen. Men igen, jeg er jo ikke hans mor, så man må selv sige fra, når man er sådanne en ‘stor dreng’ som ham ❤

Selvom det er min kæreste der er fotografen er det gået bedre end forventet, for jeg har både hovede og næsten fødder på alle billederne. Win Win ♥

Find min fine nederdel HER på Udsalg… Yaaay!

Dejlig tirsdag peeps.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARTY OUTFIT ON FLEEK..