FØR MAN VIDSTE AT ALT BLEV ÆNDRET..

LIVETS REGLER // HELLA KNOWS..

HVORFOR ER VI SÅ HÅRDE MOD OS SELV Tit så sidder man og punker sig selv, for alt det man ikke nåede, alt det man ikke har – og alt det man ved, man aldrig får. Hvorfor bruger vi, specielt kvinder, så meget tid på at tænke, på at være negative og på at tale nedsættende om andre og os selv? Tvivler vi så meget på os selv, at vi får det bedre, når det går mindre godt for andre? Kan vi virkelig ikke glæde os over andres succes, og motivere os selv til at gøre bedre?

Hvis der er én jeg ser enormt meget op til, så er det Hella Joof. Jeg synes hun har sådanne nogle fine livsregler, og det virker til hun faktisk også følger dem. Hvis jeg kunne bruge 1 aften med en person, så ville jeg klart vælge hende, af alle celebs i hele verden, for hende er jeg sikker på ville kunne lære mig en ting eller to.

Hella´s 10 livsregler:

1. Det største af alt er kærlighed. Det er vigtigere end alt andet. Vand kærligheden, så den ikke tørrer ud. Og tak den, hver gang du møder den.
2. Spar ikke på kærligheden. Elsk alt, hvad du kan. Men du må ikke lade som om. Du må ikke handle med kærligheden. Og du må ikke jaske med den.
3. Du skal huske at slappe af. Trække stikket. Sove på sofaen midt på dagen. Lade opvasken stå. Gå på bare tæer i græsset.
4. Tilgiv dine forældre. De gjorde det så godt, de kunne. De var også små børn engang med store knæ og bange øjne. Du får selv brug for tilgivelse, når du en dag bliver mødt af dine egne børns vrede.
5. Du må ikke tage et andet menneskes liv. Selvfølgelig må du ikke det. Men du må heller ikke ødelægge et andet menneskes livsglæde. Du må ikke mobbe, og du må ikke lægge fælder. Og du må ikke glæde dig, når det går andre dårligt. Eller når din veninde har fået stor røv og forkølelsessår.
6. Du må gerne blive skilt, hvis du har giftet dig med den skrupforkerte. Men hvis du har giftet dig med den rigtige, så prøv at finde kærligheden frem igen. Måske ligger den pakket ned i en kasse sammen med vintertøjet. Måske har du glemt den oppe i sommerhuset. Husk, at nissen flytter med. Hvis du ikke har fået styr på dine dæmoner i dit første ægteskab, vil du møde dem i dit næste. Og det næste …
7. Det, der er dit, er dit, og det, der er andres, er ikke dit. Man kan ikke tage noget fra hinanden. Den mand eller kjole eller det job, der gør din veninde lykkelig, vil du slet ikke have. Du vil hellere have din egen mand og din egen kjole og dit eget job. Der er ingen grund til at være misundelig. Der er nok til os alle.
8. Du må ikke bagtale hverken dine venner eller dine fjender. Sig tingene til folks ansigt, men mærk lige først efter, om du kommer i et kærligt ærinde. Hvis ikke, er det tit bedre at tie.
9. Glæd dig over alt det, der er dig. Din krop, din sjæl, din højde, din vægt. Du er præcis, som du skal være. En sjæl i en krop. Kroppen skal du passe på, så sjælen har et godt sted at bo. Du må ikke tale grimt til og om din krop. Så bliver den ked af det, og så strammer den om sjælen.
10. Husk, at livet er en rejse, og nogle gange ender man i en anden by end den, man havde købt billet til. Så må man anskaffe sig et kort over den nye by og glæde sig over dens floder og tårne og spir. Husk, at livet bliver bedre og bedre for hver dag, der går. Men det er en hemmelighed.
Jeg tror jeg skal læse hendes bog igen, denne sommer, det er sådan en god reminder til en selv, om hvad der burde fylde, og hvad man ikke burde bruge tanke vækst på. Masser af glimmer på, og så op på kaminhylden ❤
Dejlig onsdag peeps.
XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØR MAN VIDSTE AT ALT BLEV ÆNDRET..