LIVETS REGLER // HELLA KNOWS..

DEN PERFEKTE KJOLE // SUMMER IS COMING..

Kjole JASPER LIVING // Sandaler BIRKENSTOCK // Briller CÈLINE // Taske UKENDT..

JEG TÆLLER DAGENE til jeg endelig er samlet med familien. Det betyder mere for mig nu, end det nogensinde har gjort. Vi har i dag sat ´farmand´(altså Bella´s far, ikke min, det havde bare været plain wrong) på SG 352 mod København. Han skulle hjem på arbejde, og blande det lidt med pleasure. Når man arbejder som han gør, så tæller timerne med drengene fra hjemstavnen bare ekstra meget – Jeg ville ikke bytte vores venner herude for noget, for de har alle gjort, vi andre er overlevet dette skøre eventyr, og er blevet vores selvvalgte familie, og den bedste af slagsen. Så de to kan ikke måles, for i dag, der betyder de begge lige meget, og stod jeg på en planke, så kunne jeg ikke vælge, så stort en plads har de alle hos os.

Vi har en ven herude, der nu skal forlade Singapore, og han sagde til at starte med ‘Jeg er ikke kommet til Singapore, for at få nye venner – jeg har rigeligt derhjemme’. Tror dog han i dag, har andre følelser omkring det emne, men det er bare sjovt, hvordan man kan rykke sine egne tanker og følelser, når man møder mennesker, der betyder enormt meget for en, som faktisk gør en forskel i ens liv ❤ Hvor heldig har man lige lov at være?

Jeg har allerede pakket til min 2 mdr´s ferie, selvom jeg først rejser om en uge. Jeg har en kuffert i DK fra sidste uge hvor jeg var der, og så har jeg lige sendt en med M, og så rejser jeg og Bella med 2 X 35 kg næste uge. Vi har enormt meget lim og vaskemiddel med, da Bella skal være 2 mdr i DK og sket ikke kan klare tanken om, hun ikke kan lave slim😂 Så det skal vi lige sikre os vi kan, så skidt med tekstiler til kroppen, når vi kan slæbe det med hele vejen fra Singapore ; )

Hvad er jeres børns besættelse lige nu? Er det også slim? Vi overvejer at lave et kursus, da vi kan leje vores fællesrum. Jeg har nok flere der skriver vedr Bella´s slim, end mine outfits, så det kunne være det var en ide 😅

Glæder mig til jeg ser Dannevang igen❤

XX
R

2 kommentarer

 • Sara

  Hvorfor køber i ikke bare ingredienserne til slim når i kommer til DK? Det må da være meget nemmere end at slæbe det med hele vejen fra Singa. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hahaha. fordi I Danmark kan man ikke få ELMER´S Glue, og det er det eneste der virker…. for Bella… siger hun. Hej Hej, 20 kg lim ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVETS REGLER // HELLA KNOWS..