DEN PERFEKTE KJOLE // SUMMER IS COMING..

10 TING DER ER FRUSTRERENDE VED SINGAPORE..

JEG ER ALTID KLAR PÅ SOMMERFERIE når den melder sig, for hold nu kæft, jeg til tider har lyst og brug for, at gå ind i et lydtæt rum og bare skriiiiiiiige. 10 ting der gør, jeg er klar til at tage hjem til Danmark og holde ferie.

10 TING DER GØR JEG FLIPPER I ASIEN.

#1 VARMEN…. Skal vi starte der! Jeg magter ikke den varme der er lige nu, det er bare ikke sjovt. For nogen der har været på ferie i Dubai når det er sommer, ved hvor varmt der er, så skal man lige adde 100% fugtighed til det regnestykke, det er så ulideligt. Man ender med at blive enormt ‘dvask’ og ikke kan finde overskud til noget som helst. Jeg gælder mig til at komme hjem til en ustabil sommer, med lidt mere energi😂

#2 BIOGRAF Jeg hader når man er i biografen her, så er der for det første minus grader i alle deres biografer, så man skal medbringe vintertøj, for at overleve en film. Skal vi så lige snakke om at folk kan finde på at sidde og snakke i mobil eller spille spil mens de sidder og ser en film (lige sket for os, for 2 timer siden) Bliver sindssyg. Hvem sidder seriøst og spiller spil, når man har betalt for at se en film??? Det giver ingen mening. Typisk Asien, de har virkelig den værste telefonpolitik og respekt overfor andre! Hilsen mormor 😛

#3 KØKULTUR Eller når de bare går ind foran en, fordi de ikke respekterer almen opdragelse og køkultur!!! Man kan sgu da ikke bare gå ind foran en anden person, fordi man også vil have en burger på McDonalds eller skal tjekke ind i lufthavnen. Stick to the line dude!

#4 OVERLEVELSE Ting I Singapore er så dyre, og det kører man altså lidt død i. Et broccoli kan koste 80 kr, altså så er det godt nok også økologisk..meeeeeen! Mie og jeg, var ude og shoppe en dag, og der så vi en honningmelon til 700 kr. WTF! Så håber man virkelig på, den ikke er rådden indeni når man skærer den op. Så stopper legen altså! Man føler bare hver eneste dag, man bliver snydt på en eller anden måde. Specielt fordi regeringen ejer alle fødevarerbutikker, og de sætter priserne efter hvor tæt man er på city området, så en liter mælk kan svinge 10-15 kr alt efter hvor du bor, selvom det er helt den samme!

#5 SERVICE Det er virkelig en tabt kamp her i Singapore. Service er ikke eksisterende. Når du går ind i en butik, så skal du ikke regne med at blive anerkendt, eller få et ‘Hej’ for de kunne ikke være mere ligeglade. Hvis du endelig møder opmærksomhed i butikker, så bliver man helt chokeret, og roser dem til skyerne, når de så faktisk kan finde ud af det. Det ender som regel altid med at være steder, hvor jeg ikke har råd til at købe noget, og jeg kun går ind, for at føle mig lidt som Pretty Woman en gang i mellem 😅

#6 TELEFONI Jeg har snart opbrugt mit overskud overfor asiater og deres telefoner. De har ingen respekt overfor andre, der er i samme rum som dem. Deres telefoner bimler og bamler med sms´er (MED LYD PÅ) de ser TV Shows uden høretelefoner. De spiller på deres telefon, og for hver tast de trykker på, der siger den en lyd, så man føler pludselig man er med i en virtual reality film. De har facetime samtaler så vi alle kan høre dem – ikke forstå det, eller det vil sige, det kan alle andre jo, men det er jo bare ‘ruuuuude‘.

#7 ATTITUDE Can Not.. Det er nok det ord jeg hører mest herude. CAN NOT, så ved man bare man har tabt kampen. Det er deres måde at sige, ‘sut dig selv, det bliver et stort nej tak herfra’. Der er så mange ting herude der ikke kan lade sig gøre. De vil hellere sige ‘NEJ’ end at sige ‘JA’. For siger de ‘nej’ så har de ikke lovet noget de ikke kan holde, og det er deres motto. De kan aldrig svinge uden for grænserne, for står det ikke i deres kontrakt, på menuen, eller på skiltet, så kan det bare ikke lade sig gøre. Så selvom du har allergi overfor æg, og gerne vil bestille en salat, så kan du ikke bede dem om, at droppe ægget og så betale for avocado. No cannot!!! Grrrrrr, og det er her, hvor jeg har brug for sommerferie.

#8 REGLER Det er sandt, her er mange regler, og til tider, regler for regler. Det kan man godt lidt (Læs: meget) træt af. Jeg er bestemt ikke fan af deres ‘dødsstraf og piskeslag’ de har kørende, og den snak skal man ikke komme ind på, for det tror jeg der er mange der ikke kan relaterer til. Det eneste jeg kan sige er, laver man ikke ballade, så kan man jo være ligeglad. For så kommer man aldrig på kanten af loven. Men de basic regler med at spise og drikke mange offentlige steder, man ikke må tygge tyggegummi her etc. de er lidt tunge!!

#9 BIL Biler i Singapore er kun for de ‘rige’, og hvis der er noget jeg savner, så er det min bil. Jeg savner at kunne sætte mig bag rattet og køre ud i det blå. Jeg føler ikke jeg får set Singapore, KUN når vi kører destinations kørsel, og det er ved at være lidt trættende to be honest. Vi kiggede på priser da vi flyttede herude, og prøvede at sammenligne den Golf vi havde fra 2007 hvad den ville koste her. Prisen var 700.000 kr (for en gammel model) og det er faktisk ikke så meget bilen man betaler for, med dét der hedder COE (Certificate of Entitlement) beviset for, du må køre på gaden, og det er dét der koster knaster. Biler i Singapore må kun køre 10 år på vejene, så skal du forny dit COE og denne gang koster det mere, for de vil ikke have gamle biler på vejene. Gamle biler bliver solgt og shippet til alle de lande, der ikke har samme overbevisning.

#10 LUGTE Her er virkelig mange lugte, og mange dårlige af slagsen – Jeg ved godt de sikkert ville synes det samme, hvis de kom til Danmark. Men jeg er så taknemlig for, jeg ikke er gravid herude, for jeg tror virkelig jeg ville kaste op maaaange gange 😂 Jeg har tit tænkt over, hvordan vi kan være SÅ forskellige… Jeg mener, på min liste over favorit mad, der er hverken langtids kogte sorte/saltede æg, goat testikler, tyre penis, fiskeøjne/hovede, skilpadder eller hønsefødder. Hvordan kan det være en delikatesse? Hvad er der galt med en tartar med æggeblomme? 🍳

HUSK NÅR DER ER NEGATIVT SÅ ER DER ALTID DOBBELT OP PÅ POSITIVT – OG DE ER PÅ VEJ ❤ 10 TING JEG ELSKER VED SINGAPORE COMING UP!

Stay Positive

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE KJOLE // SUMMER IS COMING..