EN PAGT OG EN ILLUSION..

TILBAGE TIL VIRKELIGHEDEN..

THAILANDO RETURN Vi er tilbage i Singapore efter 3 dage i Phuket. Ude godt men hjemme bedst som man siger, jeg følte faktisk lidt hele Singapore var fulgt med til Thailand, og deres venner fra Rusland var taget med. Jeg tænker tit over, om det mon var sådan danskere var til grissefest i Spanien? Så ville jeg sgu være lidt pinlig over os selv. De alle fylder rigtig meget. Det ene land sidder med vodka flasker og råber i enormt slutty tøj, og det andet land sidder og smasker/bøvser og har unger der skriger nonstop, hvor opdragelse ikke er noget man praktisere. Det var ikke ligefrem afslappende destination, så hvis man trænger til en Zen ferie, så tror jeg altså jeg ville vælge noget andet. Der er bare flere af jer der har skrevet til mig, om jeg kunne anbefale det, og der kan jeg ikke med hånden på hjertet sige JA til det. I hvert fald ikke vores hotel. Det kostede for meget i forhold til hvor slidt det var, og hvor nedkørte deres personale var, det var rigtig trist. Jeg fik næsten lyst til at bære min egen tallerken ud i køkkenet selv, bare for at hjælpe lidt til, og det vil jeg faktisk ikke støtte at de ansatte ikke bliver passet på. Men det kunne vi ikke vide, før vi stod i det, og trust me, de har fået en meget lang mail fra mig i dag ❤️

Men vi kom hjem, og havde spillet kort 24/7, grint, sovet længe, snakket om morfar, jeg fik skrevet i min dagbog til ham, taget en masse billeder jeg kan printe ud og ‘vise’ ham i bogen, det var lige hvad vi havde brug for som familie. Vi har ikke været alene på en ferie i 1 1/2 år, fordi vi elsker at rejse med vores venner. Men vi havde faktisk ikke siddet og snakket med hinanden i et par mdr. føler jeg, for så har M rejst, så har jeg rejst, så rejste han, så døde min far og så rejste jeg igen, kom retur og så rejste han i 2 uger.. Og tik tak tiden gik.

Det var dog skøøøønt at komme hjem til Orangehuset, der blev ristet rugbrød med leverpostej og drukket mælk, som havde man aldrig set en ko. Hvorfor gør man bare altid det 😂 Vi lå i sengen og så ´The Millers´med Jennifer Aniston i ske (fuck den er sjov) og bare hygget inden ugen på ny startede igen. Bellas skole har været lukket siden fredag, så hendes første skoledag er først i morgen, så en lang weekend er det blevet til for hende og faren.

I dag har vi været i trampolin land, og Bella har skrevet hendes 7 siders aflevering, hun lige havde glemt om på ferien “GLEMT” lille møgunge. SÅ betaler man jo bare prisen i dag! OG SÅDAN ER DET SIGER MOREN ; )

Jeg har set Ali Wong på Netflix, det skal i altså se. Det er Stand-up, og hvis man har en ligeså beskidt og sindssyg humor som mig, så er hun one to watch. Den hedder ‘Baby Cobra’ fåååååk jeg grinede som jeg ikke har gjort i 5 uger – det var bare så befriende. Jeg skal jo huske at grine mens jeg græder, så jeg har slet slet ikke dårlig samvittighed. Min mission er at grine så meget jeg kan fra nu af og frem i tiden❤️ Det skylder jeg mig selv OG det skylder jeg min farmand.

Håber i har en dejlig (jeg skulle lige til at skrive mandag..hej hej blondie) onsdag💋

Kys

R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN PAGT OG EN ILLUSION..