FLOWER GIRL..

TIK TAK TIDEN GÅR // SAMME TID SIDSTE ÅR..

KLOKKEN SLÅR Sidste år i maj mdr. der så mit liv helt anderledes ud. Jeg var i Danmark da min veninde skulle giftes på Holckenhavn slot. Jeg nød det danske forår, jeg drak kold Rosé på terrassen hos min Nanna , jeg nød de tidlige morgener i Nordhavn. Jeg forlod Bella for første gang, og fløj rigtig langt væk fra hende, med den største knude i maven. Jeg skubbede mine egne grænser, men jeg overlevede dem også.

Præcis i dag for 1 år siden, der pakkede Jeg min kuffert og tog retur mod Singapore, med min far under armen, og skulle i 10 dage vise ham hvordan vi levede. Det endte med at blive hans livs sidste store rejse, og snakken om, at Bali skulle blive vores næste destination, det er for evigt bare blevet til drømme – og de er heller ikke så slemme at have. Måske han og jeg, vi mødes der igen på et andet tidspunkt i livet.

I dag tager jeg på en lille rejse selv, bare ud i det blå med ‘klipklappere på’ uden at vide hvor turen går hen, begiver jeg mig afsted. Uden ide om tid og sted, lader jeg mit hjerte være min guide.

Det næste år bliver klart rigtig hårdt, der er mange datoer der kommer til at minde en om tabet. Men jeg har valgt at se det her som mit livs største udfordring, men også mit livs mission for at komme igennem det. Jeg håber på jeg når i mål. Man når sjældent i mål uden knubs, og jeg forventer heller ikke andet end en del blå mærker på kroppen.

I dag kan jeg sætte kryds ved den første dato jeg vidste ville knibe lidt i hjertet. Jeg kan stadig se hans fjogede smil, når jeg kiggede tilbage fra min række ned på hans. Han rykkede sig ikke i 13 timer, han sad bare og nød, han kunne slappe af, og se alle de film han havde lyst til uden der var nogen der krævede noget af ham. Jeg tror faktisk ikke der er mange der har krævet så meget af min far, men hans egne krav til sig selv, gjorde det tit svært, at nå målet. Jeg vil i hvert fald huske mig selv på altid at sigte efter stjernerne, men det er også okay ikke altid at skyde én ned 🌟

XX
R

Samme tid sidste år LÆS MERE HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER GIRL..