HUSKER DU??

THESE SHOES ARE MADE FOR WALKING..

DE PERFEKTE DANSESKO flere spurgte på min Instastorie om hvor skoene var fra, så tænkte jeg lige ville kommet med et lille link. Skoene er købt på en Italiensk hjemmeside, og selvom jeg bor helt herude, så ankom de altså på 4 dage, hvilket var helt utroligt, det har jeg dog ikke prøvet før. Jeg havde valgt at tage vabelplaster på overalt, da jeg bare vidste, jeg ville risikere at få smadret mine fødder i et par nye sko, og jeg må sige, jeg var lidt øm, men ikke noget jeg ikke kunne holde til 👠

De er true to size, som de siger på deres hjemmeside, jeg valgte en str. 39 og det er jeg altid i åbne sandaler – Skoene er fra mærket ASH og kan købes lige HER.

👠👠👠

2 kommentarer

 • Mette S

  Mangler en glimmer emoji – sikke smukke sko😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Eiiiih JA, man mangler SÅ meget en glimmer emoji ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSKER DU??