MAJ MIN YNDLINGS MÅNED PÅ ÅRET..

SOMMEREN MELDER SIG SNART❤️

9a1edaf6-dcc0-47f4-a02b-678ad2fcf527

(Sommeren 2017 i Frankring)

IT´S THE SUMMER OF ´2018 Sommeren melder sig, og jeg fatter slet ikke hvor 2017 blev af. Dette år er gået så stærkt, og før jeg når at indse det, så er Bella færdig i 3 klasse. Den lille fis har bare lært så meget ved at være herude, jeg er så stolt af hende. Tænk sig hvor meget menneskeudvikling der er, når man rykker teltpælene op. Kan KUN anbefale det til alle ❤️ jeg kan ikke finde ud af, om hun er ved at være done med at være her, hun har været lidt blue de sidste dage. Men der er også bare sket så meget i dette år, så selvom man kun er 9 år, så kan det sagtens påvirke ens lille sjæl og hjerte. Alle har hver deres sorg, så er det bare at finde ud af, hvordan vi klarer os igennem denne situation. Livets store udfordringer 💔

Planerne for sommeren er næsten lagt, og 2 mdr. de går stærkt når man er i godt selskab:

Vi skyder sommeren i gang med at tage til 40 års fødselsdag i Tisvilde, hos min veninde Camilla. Det bliver et brag af en fest, det er jeg slet ikke i tvivl om. Så er det okay jeg går glip af Tinderbox for at fejre hende.

Så skal de varme sommeraftener nydes på vores terrasse i Havnen. Vi har ikke rigtig fået den brugt sidste år, men det skal den altså i år🍷

Se mine veninder til uanede mængder af dansk ‘Hygge’. Det er noget der betyder ekstra meget for mig i denne tid. Drikke kold hvidvin i solen, snakke til den lyse morgen, og huske mig selv på at ‘livet er sgu godt’ som min far ville sige.

Så skal jeg til fyn og se min farmor og farfar, og bare være sammen med min familie og mindes min farmand❤️

Turen går til Frankring. Same procedure as last year, James! De andre bliver der en uge længere end mig – jeg rejser hjem på min fødselsdag, da jeg skal til endnu en 40 års fødselsdag i Tivoli. Jeg gider ik fejre min fødselsdag i år, jeg føler ikke rigtig for en fejring.

En tur ind til Saint Tropez med min kæreste, og sidde i havnen og bare kigge på folk. Det er den bedste underholdning når vi er i Frankring. Jeg elsker at køre derind sammen, det er vores ‘alene tid’ over sommeren. Måske har jeg lokket ham til i år at tage ind til Nice istedet, der har jeg utroligt nok aldrig været. Vi er også kun kommet der i næsten 12 år ; )

Så går turen til Kentucky for at besøge min gamle værtsmor – det har jeg skrevet mere om HER. Det er virkelig noget jeg ser frem til.

Måske en lille koncert med Justin start August, hvis jeg kan finde billetter. Det kunne være bomben. Så hvis nogen har nogle i overskud, så smid mig en mail på Rikke@theinsider.dk 💞 Det ville være meget værdsat.

Sidst men ikke mindst SKANDERBORG. OMG jeg glæder mig. Det er en af fordelene ved at året går hurtigt. Så er der ikke så lang tid til det endnu engang bliver Skanderborg tid💥

Har i nogle fantastiske planer for sommeren – Husk at gode planer ikke behøver at koste en bondegård. Det handler bare om at være sammen med mennesker man elsker. Det er i hvert fald gået meget mere op for mig i år.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAJ MIN YNDLINGS MÅNED PÅ ÅRET..